Motivul „tăcerii lui Iohannis” din cazul Florin Cîțu

Postat de pe 24 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic Cozmin Gușă a declarat pentru cetățeanul.net că „președintele Klaus Iohannis riscă să tacă în ceea ce-l privește pe Florin Cîțu, știind că va putea să fie suspendat, bazându-se prea mult pe sprijinul forțelor secrete”.

Cozmin Gușă are un mesaj pentru Klaus Iohannis: „Am văzut alții mai sus-puși decât care au căzut de pe o zi pe alta”.

Conform acestuia, în cazul scenariului în care Florin Cîțu pierde cursa pentru președinția Partidului Național Liberal, „Klaus Iohannis este și mai aproape de suspendare. Dacă iese Orban, Iohannis va avea mai bine de jumătate de partid împotriva sa. Acum, lupta nu se dă între Orban și Cîțu, ci între Orban și Iohannis, Cîțu fiind doar o marionetă”.

Aflându-se la al doilea mandat de președinte, Klaus Iohannis ar fi speriat că nu va mai fi protejat de serviciile secrete și că va fi asaltat de către presă care ar putea genera o stare de spirit, atât în rândul parlamentarilor, cât și în rândul cetățenilor care ar putea găsi în Klaus Iohannis un „țap ispășitor” pentru o eventuală criză economică.

„Adevărata țintă”

„Scandalurile lui Cîțu îi sunt, în fapt, dedicate lui Iohannis” – susține analistul geo-politic. „Președintele este acum într-o capcană de tip constituțional din care nu va mai putea ieși. Actele sunt consemnate. El deja are două săptămâni de când a aflat despre aceste probleme ale premierului și nu a mișcat un deget. Pune România în pericol. Nu se gândește la interesul țării”.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background