Moartea lui Navalnîi va fi cea mai importantă temă anti-conservatori în prima parte a anului

Postat de pe 23 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

După moartea nefericită a lui Navalnîi, a izbucnit în toată Uniunea Europeană, dar și în SUA și Rusia, o propagandă continuă care încearcă să valideze ca adevăr absolut varianta în care Alexei Navalnîi ar fi fost omorât de monstruosul Vladimir Putin. În emisiunea „Dincolo de propagandă”, difuzată pe Radio Gold FM, Andrei Gușă a evidențiat care va fi noul narativ în lumea occidentală, care va încerca să eticheteze drept „putinist” pe oricine contestă uciderea lui Navalnîi de către actualul președinte rus.

Deja în întreaga lume oricine este conservator, împotriva establishment-ului sau împotriva stângii este catalogat ca fiind un putinist notoriu, aliat al unui criminal de război, dar și al unui adevărat criminal în serie, care și-a ucis opozantul numărul 1. Bineînțeles că și Donald Trump, care va candida la președinția SUA, va fi etichetat poate chiar drept criminal (prin asociere), având în vedere că are relații bune cu Vladimir Putin. Aceasta este noua etichetă cu care va defila Trump în campania electorală.

Joe Biden a fost cel mai activ promotor al ideii că Putin l-ar fi ucis pe Navalnîi, deși încă nu există dovezi clare care să demonstreze cu precizie cauza morții lui Navalnîi. Există dubii că Navalnîi ar fi murit din cauza administrării unei doze letale de medicamente puternice, în special antidepresive. Echipele de specialiști din Rusia fac anchete și cercetări pentru a stabili circumstanțele morții. Bineînțeles că occidentalii vor descalifica orice rezultate, considerând că acestea au fost măsluite de ruși în favoarea lor.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background