Unele mame administrează conturile de Instagram ale fetițelor lor și fac bani de la pedofili

Postat de pe 23 februarie 2024

Autor: Marius Ghilezan

Mulți părinți încearcă să îndrume copiii spre o carieră de modeling, pentru a primi produse de la brandurile de îmbrăcăminte, dar în unele cazuri alunecă în lumea interlopă, întunecată și dominată de bărbați adulți, mulți dintre ei recunoscând deschis pe alte platforme că sunt atrași sexual de copii, a descoperit o investigație a ziarului The New York Times.

Mii de conturi examinate de The Times oferă perspective tulburătoare a unei lumi înfiorătoare. Mame își expun fetele dezbrăcate pe Instagram, încurajează chat-urile acestora cu adulții și fac bani din vânzarea fotografiilor cu minore. Clienți cheltuie mii de dolari întreținând relațiile sexuale virtuale cu minorii, notează publicația.

Conturile în sine sunt recompensate de algoritmul Instagram cu o vizibilitate mai mare pe platformă, care, la rândul său, atrage mai mulți urmăritori.

Există bărbați care plătesc zece dolari pe lună pentru a avea acces la pozele cu minori

Un calcul efectuat de o firmă de cercetare a audienței a descoperit 32 de milioane de conturi ale pedofililor.

Publicația dezvăluie mecanismul de scoatere a profitului din imaginea unui copil

Elissa administrează contul de Instagram al fiicei sale, din 2020, de când fata avea 11 ani și era prea mică pentru a se descurca. Fotografiile evidențiază o fată strălucitoare, vaporoasă, în rochii de seară, echipament de antrenament de ultimă generație și maieuri de dans. Are peste 100.000 de urmăritori. Unii sunt atât de excitați, încât plătesc 9,99 USD pe lună pentru a avea acces la mai multe fotografii.

Mama a primit mai multe critici, fiind acuzată de vânzarea imaginilor fetei.

Ea s-a obișnuit cu ideea.  „Cred că toți sunt pedofili,” a recunoscut ea, când a fost întrebată despre numeroșii urmăritori online obsedați de fiica ei și de alte fete tinere.

Elissa și fiica sa trăiesc din banii de pe Instagram. Deși site-ul interzice accesul copiilor sub 13 ani, părinții le pot deschide așa-zise conturi, care vor fi administrate de fete, când devin adolescente, mai precizează the New York Times.

sursă: newstand.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background