Miza scandalului Dragnea – Irina, analiză de Iosefina Pascal: „Nu este doar cancan”

Postat de pe 9 decembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Se vehiculează despre anumite sume de bani, se vorbește despre presiuni, dosare și presiuni.”.

Subiectul despărțirii dintre fostul lider PSD Liviu Dragnea și iubita sa Irina Tănase este unul foarte mediatizat în ultimele zile, însă pe lângă mondenități ar mai exista și anumite detalii mai puțin știute. „De la bun început am fost convinsă că era mult mai mult decât că ea l-ar fi înșelat pe el și el și-a luat jucăriile și a plecat”.

În spațiul public au apărut anumite conversații pe care Irina Tănase le-ar fi avut cu un presupus amant pe nume Paul. Acestea ar dovedi existența unor probleme din sfera penalului. „Se vehiculează despre anumite sume de bani, se vorbește despre presiuni, dosare și presiuni” – susține Iosefina Pascal. „Deja sunt lucruri grave acolo”.

Jurnalista GOLD FM este de părere că în spatele mediatizării acestui subiect ar sta alte scopuri: “E clar că este o operațiune, căci altfel nu ar fi ieșit toată presa să vorbească de amantul iubitei lui Liviu Dragnea. La un asemenea nivel foarte înalt, dacă nu se dorește, presa nu discută. Nu este promovat nimic dacă nu are un scop anume!”

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background