Mircea Geoană se dă cu bicla la baza militară – campanie și „planuri de viitor” la Câmpia Turzii.

Postat de pe 19 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a vorbit despre orgoliul umflat al lui Mircea Geoană care-și face campanie electorală militară, deși starea industriei de apărare a României și armata sunt la pământ.

„Când a apărut știrea că Mircea Geoană gonea regulamentar pe bicicletă, purtând și cască, te-ai fi gândit că aleargă să-l prindă pe cumnatul lui, pe domnul Costea, care este căutat de poliție pentru a fi arestat; poate Geoană a luat problema în propriile mâini pricepute și cu ajutorul partenerilor strategici a încercat să-l găsească pe Costea pentru a-l deferi justiției”, a afirmat Iosefina Pascal.

Dar nu, Mircea Geoană, adjunct al secretarului general al NATO, s-a plimbat pe la Câmpia Turzii din cu totul alte motive: „Românii, alături de aliați vor să transforme baza militară aeriană de la Câmpia Turzii într-un mic Ramstein”, a afirmat sec Mircea Geoană, citat de publicația Jurnalul. Ramstein Air Base este cea mai mare bază militară nord americană a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii și NATO în afara granițelor SUA. Baza este situată la 1 km est de Ramstein-Miesenbach și 10 km vest de Kaiserslautern în Renania-Palatinat, Germania.

Acțiunile din ultimul timp ale lui Mircea Geoană nu sunt altceva decât încercări de umanizare a viitorilor candidați la diferite funcții în stat, manevre de PR. Geoană a constatat modernizarea accelerată a infrastructurii… Dar în România sunt doar 2 fabrici în care se poate fabrica muniție de război și din acestea doar una funcționează. Până la a face Ramstein pe teritoriul României, noi nu avem elementele de bază ale infrastructurii militare a țării și ale industriei de apărare, nu avem suficienți militari activi. România este țara cu aproape mai mulți generali de carton făcuți la apelul bocancilor și plătiți cu sume halucinante decât militari activi combatanți, e țara care plătește în avans sute de milioane de euro pe arme ce vor fi livrate altă dată, în unele cazuri și peste 10 ani.  

Geoană pe biclă, Blinken afirmând că vrea să fie pace cu China, micul Ramstein și sacrificiul țărilor membre NATO pentru non-membra Ucraina, toate acestea sunt expresia ipocriziei care ascunde imensele interese economice ale păpușarilor lumii de azi.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background