„Militarii americani vin aici să păzească guvernarea României, nu să lupte cu Rusia” – Adrian Severin, la GOLD FM

Postat de pe 10 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Nivelul vaccinări anti-Covid19 în România este foarte scăzut, iar aceste trupe americane au venit exact din acest motiv. Ca nu cumva românii să facă precum canadieni”.

Adrian Severin vede o legătură între rata scăzută de vaccinare împotriva Covid19 a populației în România (aprox. 45%) și venirea a peste 1000 de soldați americani pe teritoriul țării noastre.

„Se bănuiește că o mare parte a populației nu acceptă politizarea viruslui. A fost nevoie de întăriri militare în România pentru a se asigura că un scenariu precum cel din Canada nu ar fi posibil. Din nefericire, interesele României erau cu totul altele când a intrat în această alianță strategică cu Statele Unite ale Americii.” – consideră fostul politician.

Războiul modern

Tehnologia a ajuns în momentul în care tehnica războiului a depășit stadiul de lupte la sol. Războiul modern se va da în aer, de la distanță (rachete, avioane, drone, etc.). Iar aici vine întrebarea lui Adrian Severin: „De ce aducem noi trupe americane în România?” Ei bine, politicianul este de părere că soldații din SUA au venit pe teritoriul țării noastre pentru a se asigura că regimul politic va rămâne unul ne-românesc.

„Un regim care nu este ghidat de intersele poporului român nu este bine văzut. Soldații americani au fost trimiși pentru a intimida cetățeanul și mediul politic românesc. Cu o mie de militari în plus nu poți să înfrunți Rusia sau să aperi Ucraina. Cu o mie de militari în plus închizi gura românilor” – este de părere Adrian Severin.

Spulberarea gândirii naționale

Cei mai mari politicieni din vârful țării nu ar mai avea niciun spirit românesc, potrivit lui Adrian Severin. Acceștia ar crede că ceea ce marile puteri ale lumii doresc să facă cu România este ceva normal. Intereseul românesc ar fi pălit în fața celui străin. Politicienii mari de la noi ar lăsa cu lejeritate ca America să profite de pe urma țării noastre în așa fel încât să aibă doar de câștigat.

„Nu are rost să comande ei în locul acelor mari puteri, ci doar așteaptă comanda pe care să o execute” – susține fostul politician. „Într-o alianță de acest gen, contează interesele ambelor țări implicate, nu doar a celei mai puternice. Însă acum, puterea mai mare exploatează din plin statul mai slab dezvoltat pentru a nu ieși în pierdere”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background