Mihai Pascu e în continuare în libertate, deși s-a autodenunțat!

Postat de pe 19 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal a vorbit despre indiferența autorităților în cazul teribilului accident din stațiunea 2 Mai, precum și despre motivele pentru care ar trebui încarcerat și Mihai Pascu, tatăl criminalului drogat.

Au apărut în ultima săptămână multiple declarații ale părinților copiilor uciși de Vlad Pascu. Judecătoarea cazului a formulat o cerere de abținere, după ce, la presiunea publicului, au fost dezvăluite problemele sale de conduită extrem de grave. Problema este că cererea va fi judecată de colegii acesteia, iar până acum toate cererile formulate anterior de avocații familiilor victimelor au fost respinse.

Se dorește modificarea Codului Rutier, din nou. S-au făcut multiple modificări cu privire la încredințarea autovehiculului. Spre exemplu, dacă un individ este oprit în trafic și conduce mașina unei alte persoane, trebuie să aibă acte doveditoare, iar astfel de verificări se pot face inclusiv la graniță. În Codul Penal, însă, în cadrul unuia dintre articole se face referire la încredințarea unui autovehicul unei persoane care se află sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului. Încă din primele momente ale groaznicului accident, jurnalista Iosefina Pascal a evidențiat faptul că nu au existat urme de frânare pe șosea și că există camere de supraveghere la baza militară în preajma căreia s-a produs accidentul. Având în vedere că Vlad Pascu nu avea permis la momentul accidentului și, mai mult decât atât, consumase droguri, nefiind prima abatere de acest tip, tatăl său, Mihai Pascu, ar trebui chemat la audieri, pentru că a încredințat un autovehicul masiv și extrem de periculos unui tânăr teribilist despre care se știa că are adicții atât de grave. Mihai Pascu este implicat în dosarul Mirunei Pascu, acuzată că a încercat să influențeze martorii.

În interviul pe care i l-a acordat Mihai Pascu lui Marian Ceaușescu, tatăl beizadelei ucigașe practic se autodenunță, pentru că recunoaște că mașina nu avea asigurare și introduce în discuție niște scuze penibile. Mai mult decât atât, există nenumărate probe și declarații care atestă faptul că Mihai Pascu s-a ocupat de cămătărie, „afacere” de pe urma căreia și-a construit un adevărat imperiu imobiliar. În niciuna dintre spețe autoritățile nu au luat măsuri urgente și drastice, iar Mihai Pascu este în continuare în libertate.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Melodia actuala

Titlu

Artist

Background