Marșul LGBT vs Marșul Normalității

Postat de pe 13 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Adriana Bahmuțeanu, jurnalistă și prezentatoare de televiziune, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „E la modă acum să fi pe invers, e un curent, iar copiii noștri, chiar de la vârste fragede, pot fi foarte ușor influențați”.

Sâmbătă, 14 august, în București vor avea loc atât ”Bucharest Pride”, un eveniment al comunității LGBT, dar și „Marșul pentru normalitate”, un miting ce pledează pentru păstrarea valorilor tradiționale. Adriana Bahmuțeanu, care va participa la acest miting din urmă, susține că acest marș nu ar fi anti-gay, anti-LGBT. „Nu ne ducem acolo să ne luăm la bătaie cu acei oameni. Mergem acolo să spunem că și noi, majoritatea avem dreptul să ne păstrăm valorile morale, valorile tradițional-creștine”.

„Eu am un mesaj pașnic, nu am nimic cu această comunitate. Am prieteni, cunoștințe ce fac parte din LGBT, dar sunt la locul lor, își văd de treaba lor” – a adăugat jurnalista. „Vreau doar să le transmit faptul că mi se pare că au deja mult mai multe drepturi decât majoritatea. Ceea ce este incorect. Noi nu ne-am băgat în normalitatea lor, așa cum fac unii dintre ei acum.

Problema drepturilor

Jurnalista este de părere că situația drepturilor LGBT ar fi una „exagerată” și ar afecta membrii ce nu fac parte din aceasta: “Din cauza unor indivizii ce exagerează cu aceste drepturi ale comunității LGBT, suferă majoritatea oamenilor, heterosexualii. Nu mai avem acum maaă și tată, avem părinte 1 și părinte 2, nu mai avem sex, avem gen. De educația sexuală propusă de Uniunea Europeană nici nu mai discut! O crimă!”

Confuzia progrsismului

Adriana Bahmuțeanu pune problema unei confuzii provocate pe ideea progresismului. „Este greșit să confundăm progresismul cu devianța sexuală și cu alte nebunii de genul acesta, cu zoofili, pedofilii, necrofilii. Acest fals progresism le oferă libertate acestui gen de oameni”.

„Progresismul înseamnă tehnologie, noi descoperiri, un trai de viață modern. Nu am nimic cu asta, dar haideți să nu confundăm progresismul cu prostia” – susține prezentatoarea TV.

LGBT vs normallitate

Fundația ACCEPT va organiza sâmbătă, 14 august, ”Bucharest Pride” 2021. Primăria Municipiului București a anunțat luni că a ajuns la o înțelegere cu această fundație pentru ținerea acestui eveniment pe Calea Victoriei: „Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice din București a aprobat astăzi organizarea de către Asociația ACCEPT a marșului ”Bucharest Pride” 2021 pe Calea Victoriei în data de 14 august, cu un număr maxim legal de 500 de persoane” – se arată într-un comunicat transmis luni de Primăria Capitalei.

În aceași zi, va avea loc și „Marșul pentru normalitate” organizat de Partidul Noua Dreaptă. Conform gândul.ro, manifestarea celor de la Noua Deaptă va începe la ora 13.00, în Piața Victoriei, de unde se va pleca  pe traseul Piața Romană – Piața Universității – Piața Unirii – Patriarhia Română.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background