Interviu Isabela Francesca: de la modeling și fashion ca hobby, la un vis devenit realitate

Postat de pe 8 august 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În cadrul emisiunii ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, a fost invitată Isabela Francesca, o persoană cunoscută pe social media. În afară de hobby-ul ei pentru rețelele de socializare, Isabela și-a lansat recent propriul brand de haine.

În cadrul interviului, Isabela a recunoscut că viața de influencer nu e totdeauna ușoară și trebuie să păstrezi integritatea imaginii. Aceasta a povestit cum i s-au oferit campanii publicitare pe care nu le-a acceptat. ” Sunt multe campanii pe care le-am refuzat din anumite motive. Ori pentru că nu se potrivea brandul cu ceea ce voiam să promovez, ori produsul nu avea legătură cu ceea ce făceam eu.”

Fiind pasionată de fashion și modeling, Isabela și-a valorificat aceste talente prin lansarea unui brand de haine. ”Dintotdeauna mi-am dorit să fac asta, de când eram mică și am tăiat perdelele și husele de scaun ale străbunicii mele ca să fac hăinuțe la păpuși. Anul trecut am făcut cursul de stilist cu Maurice Munteanu, iar brandul se numește IF the brand.

La întrebarea ”Cui se adresează acest brand?”, Isabela a afirmat că se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor. ”Ideea a fost de a face ceva foarte elegant în care să te simți foarte confortabil. Să te simți bine, să arați bine.” Pentru următorul sezon, cel de toamnă, Isabela urmărește să meargă pe aceeași linie, realizând haine foarte lejere și elegante totodată.

Emisiunea ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică la Gold FM, de la ora 9. 


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background