MAREA FOAMETE la nivel global

Postat de pe 3 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de luni, prezentatoarea Iosefina Pascal analizează avertismentul ONU cu privire la alimentația mondială.

David Beasley, directorul Programului Alimentar Mondial al ONU, afirmă că ”vom avea o mare problemă cu hrana în 2023”, deoarece nu vor mai fi disponibile anumite alimente, și că ”acest lucru va aduce iadul pe Pământ”.

Tot David Beasley vine cu un avertisment îngrijorător: ”în 24 de luni, dacă liderii lumii nu intervin cu programe rapide de protejare a populației, vom avea foamete, migrație în masă și prețuri uriașe”. O donație de 6 miliarde de dolari de la miliardari precum Musk și Bezos ar putea ajuta 42 de milioane de oameni care „vor muri literalmente dacă banii nu vor ajunge la ei”.

În acest context global, jurnalista observă un fapt paradoxal, dar interesant, în legătură cu Bill Gates, care, deși este implicat în producția de carne artificială, a declarat că, dacă renunțăm la carnea naturală, emisiile de carbon nu se reduc semnificativ. ”Faptul că Gates se repliază înseamnă că lumea nu acceptă închiderea fermelor de animale”. De aici se observă o mare contradicție între avertismentul ONU privind o mare criză alimentară și curentul globalist care promovează distrugerea industriei alimentare.

Cauzele crizei alimentare

Jurnalista identifică lipsa fertilizatorilor ca fiind una dintre marile probleme din acest domeniu, lipsă cauzată de scumpirea energiei la nivel mondial, cât și de excluderea unor mari producători din acest circuit, cum ar fi Federația Rusă. O alta cauză a prefiguratei crize alimentare este și scăderea producției alimentare în general, deoarece firmele și companiile de profil nu mai au lichidități pentru plata facturilor imense.

Soluția la această problema majoră este ”reluarea comerțului și transportului de grâne și fertilizatori; altfel lucrurile se vor înrăutăți rapid”, concluzionează jurnalista.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background