Bourla dă bir cu fugiții – contractele Pfizer anchetate

Postat de pe 3 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, moderatoarea Iosefina Pascal a vorbit despre modul în care Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a decis să sfideze complet popoarele și să nu se prezinte la audieri în fața Comisiei Parlamentului European.

Publicația Politico a emis o știre în care se relatează că CEO-ul companiei Pfizer, Albert Bourla, ‘a fugit‘ din fața Comisiei Parlamentului European care ancheta modul în care s-au negociat contratele Pfizer.

Bourla trebuia să fie audiat zilele trecute în fața Comisiei Parlamentului European, dar a ales să nu se prezinte. Deci poporul și cei care i-au plătit vaccinurile îi cer lui Bourla răspunsuri cu privire la vaccin și el fuge din fața responsabilității.

Pentru români, o astfel de faptă ar fi ‘acceptabilă‘, întrucât au existat atât de multe precedente încât s-a normalizat fenomenul tăcerii oficialilor pe subiecte grave, din păcate… Dar la nivel european este absolut inadmisibil să se întâmple așa ceva. „Nimeni nu se aștepta să nu vină Bourla să dea niște răspunsuri… mai ales că Ursula von der Leyen este anchetată exact pentru modul în care a negociat contractele din pandemie prin mesaje și emailuri care au dispărut ca prin magie”, subliniază Iosefina Pascal.

Conform relatării Iosefinei, guvernele europene nu mai sunt independente, ci sunt conduse, mai mult sau mai puțin din umbră, de astfel de mari companii și multimilionari din domeniul Pharma, cel energetic ș.a.m.d. „Rând pe rând, aceste guverne vor pica, pentru că nu mai au control asupra a ceea ce pot face și a ceea ce nu pot face”, avertizează Iosefina Pascal. O astfel de sfidare la nivel european este mult prea greu de digerat și de aceea guvernele vor fi date jos de către cetățenii care se simt jigniți și manipulați. Acest fenomen va avea loc fie prin mișcări de stradă, fie prin vot, însă rezultatul va fi același.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background