Liviu Alexa: Geoană va eșua în mod lamentabil prin candidatura în numele BSR!

Postat de pe 14 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Liviu Alexa a prezentat viitorul joc politic al lui Geoană, căruia i s-a pregătit un pol suveranist, anume BSR, în numele căruia ar dori să candideze.

A fost lansată o nouă alianță, denumită „Blocul Suveranist Român”, o construcție din care fac parte mai multe partide ce nu apar în nici un sondaj de opinie. Ilan Laufer, fondatorul acestei alianțe, spune că a reunit în acest Bloc Suveranist următoarele partide: Coaliția pentru Națiune (partidul lui Dan Chitic), Partidul Neamul Românesc (al lui Ninel Peia), Partidul Dreapta Republicană, Partidul Reformator, Partidul Uniunea Populară Social Creștină, Alianța Național Țărănistă (condusă de Radu Ghidău), Forța Identității Naționale (partidul lui Ilan Laufer). Analistul politic Cozmin Gușă a descris astfel Blocul Suveranist Român, atașând o poză cu interfețele partidului: „BSR. Totul pentru Geoană, totul pentru victorie. Adică vreo 2%. 🤦🏻‍♂️😄 (Dorin Iacob, Eugen Teodorovici, cei doi ai lui Coldea fugiți de la AUR, Ninel Peia) Un fel de PLM.”

Ilan Laufer este un politician care a schimbat partidele ca pe șosete, iar acum se asociază cu alți indivizi slabi din punct de vedere politic, după ce a părăsit alianța cu AUR (lucru pe care, în viziunea lui Liviu Alexa, s-ar putea să-l regrete). BSR-ul ar putea fi inclusiv un cadou pe care i-l face Maricel Păcuraru, patronul postului Realitatea PLUS, lui Dorin Iacob, ca o recompensă pentru prestațiile TV, spune Cozmin Gușă. Prezența lui Dorin Iacob în alianță întărește scenariul că BSR îl va propune pe Mircea Geoană drept candidat la prezidențiale, acesta fiind partidul care-i va oferi o ultimă speranță actualului secretar adjunct al NATO. E clar că Geoană va eșua în mod lamentabil prin candidatura în numele BSR.

Toate aceste mișcări nu fac decât să întărească și mai mult AUR-ul. Mai mult decât atât, jurnalistul Liviu Alexa a evidențiat faptul că, dacă Diana Șoșoacă nu rezolvă scandalul cu fostul ei soț, alegătorii se vor demobiliza și se vor îndrepta mai degrabă tot spre AUR. Oamenii care chiar sunt suveraniști se vor gândi cum să facă în așa fel încât votul lor chiar să conteze și, văzând că mai toți suveraniștii, în afară de AUR, se ceartă între ei și au fel de fel de probleme, îi vor acorda votul lui George Simion, cel care contează cu adevărat.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background