Licitație de design interior „Case frumoase” – joi, 30 septembrie

Postat de pe 29 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Site-ul artmarket.ro anunță scoaterea la licitație a 215 obiecte de design interior din diverse perioade și influențe precum piese de mobilier de stil Neoclasic sau obicte rare din perioada Neobrâncovenescă.

„Case frumoase” este o colecție de 215 obiecte de design interior puse la dispoziție, începând de joi, 30 septembrie, ora 19, de către site-ul de licitații online artmark.ro.

Întreaga colecție poate fi vizualizată prin acest link.

“Pentru noul sezon pune accent pe detalii de decor care dau grație și senzația unui cămin – fie că vorbim de pictură europeană de epocă, care să se constituie într-un centru de greutate stilistic pentru living room, piese de mobilier de stil Neoclasic, Neorenaștere, Art Nouveau ori Empire, dar și mai rarele Neoromânesc sau Neobrâncovenesc, fie că avem în vedere decorativele dar și utilele obiecte rafinate din argint, sticlă stratificată ori porțelan, bine conservate și încă uimitoare prin meșteșug și armonie, precum Galle, Daum Nancy ori Limoges” – ar fi descrierea colecției scoase la licitație.

„Fleurs et fruits”, panou decorativ din porțelan, după lucrarea lui Jan Frans van Dael din sec. XIX, aflată la Musée des Beaux-Arts din Rouen

Cum se licitează?

Toate licitațiile artmark.ro sunt disponibile online pentru consultare și pentru ofertare, ceea ce înseamnă că se pot plasa oferte din propria locuință printr-un cont deschis pe site ori, alternativ, prin telefon.

„În 2019, peste 2350 de loturi au fost adjudecate online, iar peste 1250 de participanți au licitat online” – scrie artmark.ro. Mai multe informații despre licitațiile online și telefonice aici.

Cine sunt experții care acreditează obiectele de artă?

Artmark.ro colaborează cu o echipă de evaluatori de artă și obiecte de colecție renumiți, precum Muscalu Albani Maria, Tiberiu Alexa, Maria Alexandrescu Vianu și alții.

Set Mid-Century pentru preparat cocktail-uri, din cristal Echt Bleikristall și argint, în cutie originală [Cca. 1940-1950]

Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background