Iosefina Pascal: „Guvernul României promovează un stil de viață nesănătos!”

Postat de pe 29 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Din păcate, s-a ajuns la un așa-zis război civil între români declanșat de pandemie. Purtăm mască sau nu purtăm mască? Ne vaccinăm sau nu ne vaccinăm?”

Iosefina Pascal susține faptul această stare de agitație și neliniște la nivel de societate românească ar fi fost întreținută de autorițăți: „Acum vin guvernanții noștri și forțează cadrele medicale, și personalul auxiliar din spitale să se vaccineze sau să se testeze de două ori pe săptămână din banii lor dacă vor să mai fie primiți la serviciu”.

„Acum știm că sporurile de risc epidemiologic sunt uriașe și dacă e să-i luăm la bani mărunți, la propriu și la figurat, vom vedea că aceștia ar avea banii necesari să se testeze de două ori pe săptâmână. Dar, din punct de vedere al drepturilor omului, este aceasă tactică corectă?” – se întreabă jurnalista.

Un stil de viață nesănătos

Jurnalista afirmă că Guvernul României ar promova un stil de viață nesănătos: „Ne este sugerată alienarea, lipsa de mișcare, lipsă de prevenție, lipsa întăriri, fortificării sistemului imunitar, sistemului cardio-vascular, a tot ce înseamnă funcționalitatea sănătoasă a corpului omenesc. Dar să ne înțelegem, vaccinul nu este o metodă de prevenție pentru nimic”.

„Dar cum e o vorbă românească, de la cap se împute totul” – a adăugat Iosefina Pascal, „dacă suntem bombardați zi de zi cu fake news-uri de la nivelul guvernamental. Principala informație de acest fel este scamatoria dispariției paturilor de la ATI sau rata mare de îmbolnăvire în rândul nevaccinaților”.

Emisiunea “ Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background