Pentru momente speciale, folosește serviciul de livrare flori în București

Postat de pe 29 septembrie 2021

Să oferi flori cuiva drag e una dintre cele mai bune variante de cadouri. Întotdeauna un dar inspirat, un buchet de flori va face ziua persoanei dragi mai frumoasă. Însoțit de o cutie de bomboane, o sticlă de șampanie sau pur și simplu de un mesaj personalizat, acel buchet de flori ales va colora cu siguranță ziua persoanei dragi în tonuri vesele.

Pentru astfel de momente speciale, ai la dispoziție serviciul de livrare flori in Bucuresti, oferit de Băiatul cu flori.

Buchete de flori sau aranjamente florale, pentru ocazii aparte

Dacă răsfoiești colecțiile Băiatului cu flori, vei găsi cu siguranță un buchet de flori pentru o persoană specială, sau un aranjament floral pentru o ocazie aparte.

Create pentru cei care vor să facă un cadou deosebit, ofertele noastre sunt pregătite să își urmeze drumul către destinatar, și să-i însenineze ziua. Ca să poți lua rapid o decizie, te invităm să parcurgi colecția de aranjamente florale a Băiatului cu flori.

Poți sorta ofertele în funcție de culoare și nume produs, pentru o orientare mai bună în direcția cadoului potrivit. De asemenea, poți face sortarea și în fucnție de preț, ca să te poți încadra ușor în bugetul pe care ți l-ai propus.

O dată alegerea făcută, plasezi comanda și vei beneficia de serviciul de livrare gratuită de flori în București și Ilfov.

Flori și tort, pentru a crea momente speciale 

Băiatul cu flori te ajută să sărbătorești momentele speciale așa cum se cuvine. De aceea, colecția flori si tort te invită să pregătești cadoul potrivit, care va marca evenimentul. Poți alege flori, tort și Prosecco; sau un pachet cu flori, tort și vin; flori, macarons și vin; un tort decorat cu flori naturale, pentru un cadou mai altfel. Și lista de oferte de flori și tort nu se rezumă aici. Sunt variante pentru toate gusturile, și pentru toate momentele speciale.

Dacă te-ai hotărât asupra comenzii, te așteptăm să ne dai de veste. Livrarea se va face gratuit, în aceeași zi, în București și Ilfov.

 

Serviciul de livrare flori în București, la dispoziția ta

Serviciul de livrare flori și aranjamente florale în București este sinonim cu Băiatul cu flori. Te poți hotărî rapid asupra cadoului pe care vrei să îl faci, să plasezi comanda, iar Băiatul cu flori se ocupă de restul. Vor fi alese flori proaspete din sortimentele pe care le-ai selectat, și buchetele/aranjamentele florale vor fi create manual chiar înainte de a fi livrate către destinație.

În plus, comanda va fi gestionată rapid și prompt, eficient și în siguranță.

Serviciul de livrare este gratuit, și acoperă zona București și Ilfov. Pentru distanțe de peste 20 km, livrarea este făcută la comenzi de minim 200 lei.

Băiatul cu flori – cadouri și idei care ți se potrivesc

Florăria online Băiatul cu flori vine în sprijinul celor care doresc să ofere cadouri speciale, alese cât mai simplu și rapid, într-un timp scurt și expediate în aceeași zi.

De aceea, ești invitat să arunci o privire peste colecțiile florăriei, să te familiarizezi cu ofertele de buchete de flori, aranjamente florale, flori și tort, trandafiri, etc. La momentul potrivit, Băiatul cu flori te va ajuta să alegi oferta cea mai bună pentru ocazia pe care vrei să o sărbătorești. Întotdeauna vei găsi pe site idei care ți se potrivesc. Și din idei inspirate, Băiatul cu flori va face cadouri speciale. Dăruite din partea ta, livrate direct către destinatar, cadourile își vor împlini menirea de a înfrumuseța, însenina și bucura ziua persoanelor dragi.

Se pot face comenzi de luni până vineri în intervalul 09.00 – 17.00, iar livrarea se va efectua în aceeași zi. Sâmbăta și Duminica, pentru efectuarea livrării în aceeași zi, se poate comanda până în ora 14.00.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background