„Liber la furăciuni de la ICCJ chiar înainte de formarea USL 2.0” – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 23 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „PSD și PNL și-au pregătit terenul pentru furat în grup organizat”.

Abuzul în serviciu este dezincriminat în cazul în care prejudiciul nu trece de suma de 200.000 de euro, conform unei decizii din data de 16 noiembrie 2021 dată de Înalta Curte de Casație și Justiției a României. Cu alte cuvinte procurorii DNA nu ar mai putea ancheta niciun demnitar sau vreun funcționar public pentru abuz în serviciu dacă prejudiciul este mai mic de 200.000 de euro.

„În traducere liberă: A început sezonul furăciunilor!” – susține Iosefina Pascal. „Este foarte interesant cum această hotărâre a fost luată acum, fix înainte de învestirea noului guvern. Această decizie nu se aplică retroactiv, ci de acum înainte. Dacă tu, Gigel, funcționar public, ai furat 200.000 de euro, nasol, ai dosar. Dar dacă ai furat 199.999 de euro, ești ok, stai liniștit!”

Nime nu vorbește, nimeni nu urlă

Jurnalista GOLD FM se întreabă acum unde ar fi corupția din România și de ce nimeni cu vorbește despre acest subiect. „E cineva revoltat de această hotărâre? Vorbește cineva despre asta? Absolut NU!”

„Unde sunt toți reziștii care luptă cu corupția din țară acum când sunt în scenă de alde Voiculescu, Mihăilă, Stelică, Cîțu? Ăștia acum sunt acceptați, aparent” – a adăugat Iosefina Pascal.

Complicitatea tuturor

La tot acest joc de acoperire și susținere reciprocă din ultimii doi ani ar fi participat toată clasa politică, potrivit jurnalistei. Fiecare politician ar face parte, mai mult sau mai puțin, din același grup de interese, mai ales de la începutul pandemiei.

„Dovadă stă faptul că aceiași oameni care-i acuzau pe peneliși de corupție sau de jaf stau acum la masă cu ei pentru binele poporului. Foarte frumos!” – afirmă Iosefina Pascal. „Apoi apare hotărârea asta cu o săptămână înainte de a se anunța instalarea acestui guvern, o hotărâre luată ca cei care vin acum la conducere să fure liniștiți. Doar știm cu toții rețeta: PNL + PSD = LOVE(LE)”.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background