Laura Dinu: „Gândurile pe care le ai îți creează realitatea!”

Postat de pe 15 august 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de luni a emisiunii „Golden Hour”, moderată de Jessie, a fost invitată Laura Dinu, terapeut thetahealing. Au fost propuse câteva soluții pentru eliminarea blocajelor și pentru recăpătarea echilibrului general cu ajutorul metodelor din terapia thetahealing.

Ce este tehnica de vindecare thetahealing și cum ne poate ajuta ea?

„Creierul funcționează pe frecvențe, mai înalte, mai joase, și în funcție de aceste frecvențe noi avem anumite stări. Vorbind despre frecvența theta și terapia theta, aceasta se referă strict la o frecvență înaltă, o frecvență la care mintea se liniștește, nu mai este agitată și ne este permis să facem anumite schimbări la nivelul subconștientului”, explică Laura Dinu.

Ce sunt blocajele și cum ne afectează bunăstarea?

„Blocajele au mai multe denumiri sau iau mai multe forme. Ele pot fi reprezentate ca o formă de neîncredere în sine, ca un jurământ, ca o amânare, ca un fel de abandon al unui program pe care nu mai vrei să-l termini, poate fi chiar și un blestem. Toate aceste forme de blocaj pot veni din interior sau din exterior. Totul ține de puterea interioară, de lumina interioară, de credința interioară. Dar te poți sabota singur, pentru că în interiorul tău este și mentalul. Eu recomand să colaborezi cu mentalul tău, să ți-l faci ‘prieten‘. Dezechilibrul apare când eu mă lupt cu mine, afirmă terapeuta Laura Dinu.

Lucrezi și cu copiii?

„Da, foarte ușor se lucrează cu copiii. Sunt mult mai receptivi decât adulții. Lucrez mult mai ușor cu ei pentru că intru în poveste, intru pe tărâmul acela de fantasme. Copiii cred și au o conexiune cu tărâmul angelic”, mărturisește Laura Dinu.

Care sunt blocajele care ne sabotează?

„Declarații de tipul: nu merit, nu pot, nu sunt în stare, sunt mic, oricum orice spun, spun prost, fac totul greșit. Acestea sunt frazele părinților, ale societății, programe pe care noi le preluăm”, spune Laura Dinu.

„Tehnicile de thetahealing se pot folosi pentru orice își dorește un om în viața sa, însă trebuie lucrat în planul fizic. Orice terapie de acest tip te poate ajuta dacă ești prezent și conștient de anumite lucruri din viața ta și atâta timp cât acționezi, sfătuiește Laura Dinu spre finalul emisiunii.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background