„L. C. Kövesi nu este destul de bună pentru a conduce o țară” – fizionomistul C. Cucu

Postat de pe 12 iulie 2022

Autor: Adrian Lambru

Fizionomistul Ciprian Cucu a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Trăsăturile faciale ale Laurei Codruța Kövesi ne spun că aceasta nu poate conduce o masă mare de oameni precum un întreg stat. Pentru ea ar fi foarte greu să ia deciziile bune dacă ar ocupa funcția de președinte”.

Laura Codruța Kövesi este un personaj destul de controversat zilele acestea prin prizma zvonurilor cum că ar urma să candideze pentru funcția de președinte la alegerile din 2024.

Trăsătura care iese cel mai mult în evidență în cazul Laurei Codruța Kövesi ar fi fruntea, care ar fi una îngustă în comparație cu celelalte elemente ale chipului său. Acest tip de oameni nu ar trebui să fie luați în calcul atât de mult pentru a ocupa funcții înalte ale căror decizii pot să impacteze o masă mare de oameni. „Pe un plan atât de mare, o astfel de persoană nu este tocmai potrivită” – observă fizionomistul. „Pentru un grup de oameni mai restrâns, doamna Kövesi este un bun lider, însă când vorbim despre mase mari de oameni ar trebui să fim atenți și la alte aspecte”.

Tot din punct de vedere al fizionomiei, aceasta ar fi o persoană impunătoare, cu o rezistență fizică și psihică foarte mari. Firul ei de păr, care este unul gros, arată despre Laura Codruța Kövesi că ar fi un om cu o energie debordantă.

„Acest lucru se poate observa și din privirea ei” – susține Ciprian Cucu. ”Aceasta este una directă, fixă și vie. Albul ochilor este unul foarte limpede, iar asta ne spune că avem de a face cu o persoană echilibrată. Din prisma celor cinci elemente, doamna Kövesi are o fizionomie combinată între elementul lemn, specific unui conducător, cu elementul pământ. Ea are trăsături cârnoase, dar nu pufoase, mai degrabă scorțoase. Iar de aici aflăm că acest personaj este unul grijuliu, dar în același timp care ține la confortul personal”.

 „Când vorbim de bărbie, observăm că Laura Codruța Kövesi are una foarte lungă ce arată o persoană ce poate avea succes pe scena publică, o poziție în care trebuie să fie fizibilă, chiar dacă acest lucru nu este favorabil pentru alții. Urechile acesteia, care sunt unele depărtate de cap, ne spun că este o fire mai încăpățânată căreia îi place să ia în seamă doar ce îi place ei” – spune Ciprian Cucu.

 Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background