Kövesi și incertitudinile. Rodica Stănoiu, la GOLD FM

Postat de pe 16 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul ministru al justiției Rodica Stănoiu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Laura Codruța Kövesi a fost o premieră pentru România. De la procuror pe Sibiu, direct procuror general la București.”.

Rodica Stănoiu susține că și-a pus tot timpul întrebări în ceea ce o privește pe Laura Codruța Kövesi: „A venit de nicăieri! Atunci nu avea biografie, nu se știa nimic despre ea. De la un procuror de pe lângă Judecătoria Sibiu s-a teleportat la conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție”.

„Dintr-o data, un plutonier a devenit comandant de regiment” – a adăugat fostul ministru al justiției. „Adică ceva imposibil, nemaivăzut în istoria țării noastre. Dar, uite, că în România se poate”.

Acest eveniment ar reprezenta începerea procesului de destructurare a Parchetului General, potrivit Rodicăi Stănoiu. În acel moment, Kövesi ar fi început o campanie de desconsiderare a instituției procurorului.

„Pe ce linie a venit Kövesi, mie asta nu mi-e clar

Rodica Stănoiu se declară suspicioasă privind legăturile și forțele interne care ar fi putut să o introducă pe Laura Codruța Kövesi în funcții înalte ale statului. „Se știe foarte bine! Monica Macovei (ministru al justiției între 2004 și 2007 nr.) i-a fost impusă lui Băsescu de Soros (miliardar american originar din Ungaria nr.). Pe ce linie a venit însă Kövesi, mie asta nu mi-e clar”.

„Asta, pentru că, după părerea mea, îl supraestimăm pe Florian Coldea (director adjunct al Serviciului Român de Informații între anii 2005 – 2017 nr.)” – consideră Rodica Stănoiu. „Nu știam relațiile de forță dintre Coldea și Kövesi, și, cel mai important, nu știm cine este în spatele lor. Nu se mai poate merge pe linie Soros în întregime”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background