Kovesi nu se teme de Iohannis, pe când alții se tem și de Iohannis, și de ea

Postat de pe 20 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, au fost analizate declarațiile Laurei Kovesi, cu un conținut asimilabil răzbunărilor, cine este vizat și cum se pot desfășura luptele subterane anunțate .

Cozmin Gușă observă că Laura Codruța Kovesi „și-a anunțat practic răzbunarea” împotriva lui Iohannis și a altor guvernanți chiar în ziua în care a avut loc ședința din Senat cu privire la modificarea Legilor justiției. Să fie oare întâmplătoare vizita Laurei Codruța Kovesi chiar în momentul în care s-a decis practic distrugerea Constituției României?

Jurnalistul Ion Spânu a reușit să obțină părerea câtorva judecători avizați, cum este judecătoarea Dana Gârbovan. Aceasta este de părere că votarea și aplicarea Legilor justiției, așa cum au fost ele gândite în cadrul ședinței Senatului, ar însemna redeschiderea problemei protocoalelor. „După scandalul protocoalelor, Kovesi a devenit paria în România, iar asta a dus la ‘evacuarea‘ ei din justiție. Ea este o fire foarte răzbunătoare și nu a uitat ce probleme a avut din cauza lui Iohannis și n-a uitat nici de scandalul Black Cube”, dezvăluie Ion Spânu.

Klaus Iohannis a fost luat în vizor de Kovesi

Jurnalistul Ion Spânu este de părere că Laura Codruța Kovesi l-a identificat pe actualul președinte al României drept o țintă și este posibil chiar să-și construiască o campanie electorală (de succes) pe baza dezvăluirilor pe care le-ar putea face despre acesta. Spre deosebire de ceilalți lideri politici, lui Kovesi nu îi este frică de confruntarea cu Iohannis. „Ceea ce a făcut Kovesi arată că ea nu va avea nicio reținere în a ataca pe oricine pentru a câștiga”, subliniază jurnalistul Ion Spânu

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background