Joe Biden anunță sfârșitul ‘plandemiei‘

Postat de pe 22 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de miercuri, moderată de Iosefina Pascal, a fost analizată declarația președintelui SUA, Joe Biden, privind încheierea p(l)andemiei.

„L-au găsit pe Bill Gates țap ispășitor, iar ei sunt imaculați”, spune jurnalista, întrebându-se de ce a fost ales acest moment pentru oprirea pandemiei, deși tot ei declarau recent că totul este bine, virusul e sub control, că există vaccin, există tratamente, sunt locuri în spitale…

Pentru toate acestea Iosefina oferă o explicație pertinentă: „Când a fost declarată pandemia și starea de urgență, 16 milioane de americani neasigurați medical au primit asigurare de la stat, gratuit. Declarând sfârșitul pandemiei, toate aceasta cheltuială a statului poate fi redistribuită către susținerea războiului din Ucraina și către energia verde, două domenii de actualitate. Alte voci invocă și teama autorităților privind numărul mare de efecte adverse ale „vaccinului” (a se citi tratament experimental!) și numărul șocant de decese cauzate de acesta.

Odată cu pandemia pică și marile afaceri de la baza ei

Declarația care pune capăt mascaradei covidiene are darul să-i supere pe mulți care au interese financiare imense, „în frunte cu Tedros (Adhanom Ghebreyesus – Director General al OMS), care a afirmat că p(l)andemia nu s-a terminat, și Big Pharma, care pierde astfel profituri uriașe la nivel global”.

Jurnalista Iosefina Pascal completează această analiză, realizând o paralelă cu situația din România, unde încă mai există persoane supărate pentru care nu s-a terminat pandemia și care încă mai susțin achiziția de vaccinuri, deși nimeni nu mai vrea să se vaccineze.

În plus, culmea, Alexandru Rafila și alții „s-au gândit să fie ospitalieri și să consoleze OMS-ul făcând un centru de excelență în București”, deși este mare nevoie de bani pentru a ajuta bolnavii de cancer și pe cei cu boli rare, care necesită tratamente extrem de scumpe.

Această inițiativă nu înseamnă altceva decât „bani aruncați pe fereastră pentru lucruri care nu ajută românii în ceea ce privește accesul la sănătate și accesul la medicamente sau tratamente”.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background