JESSIE BANEȘ A LANSAT PIESĂ NOUĂ CU UN MESAJ PUTERNIC!

Postat de pe 8 martie 2023

JESSIE BANEȘ A LANSAT PIESĂ NOUĂ CU UN MESAJ PUTERNIC! CE SPUNE DESPRE PRIETENIA ADEVĂRATĂ: „SĂ LE REAMINTIȚI CE ÎNSEAMNĂ PENTRU VOI”

Jessie, o cunoscută cântăreață din România, a lansat o nouă piesă ce aduce în prim plan un mesaj puternic despre importanța prieteniei adevărate în viața noastră. Artista își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că mulți oameni nu mai știu să aprecieze ce înseamnă cu adevărat prietenia și cât de importantă poate fi aceasta în momentele grele.

Jessie Baneș se bucură de succes în plan profesional și a devenit cunoscută datorită muzicii sale prin care reușește să-și transpună emoțiile și trăirile. Jessie Baneș a participat în trecut și la  Eurovision, iar, în prezent este și moderatoarea emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, de la Radio Gold Fm, dar și jurnalistă în cadrul emisiunii „Acces Direct”. Cu toate acestea, Jessie reușește să facă performanță în ceea ce privește cariera muzicală, iar de curând, solista a lansat o piesă cu un mesaj plin de încărcătură emoțională.

Jessie Baneș în videoclipul celei mai noi piese / foto: captură YouTube

Jessie: „Cine mai știe ce înseamnă «prietenia adevărată» în ziua de astăzi?”

Mesajul transmis de Jessie este unul emoționant și puternic, cântăreața exprimându-și speranța că prietenia adevărată mai există în ziua de astăzi și că mulți oameni au parte de ea. Piesa, scrisă chiar de Jessie, este dedicată tuturor prietenilor ei adevărați și celor care apreciază această valoare în viața lor.

Într-o lume în care mulți oameni tind să fie concentrați pe propriile interese și să uite de importanța relațiilor umane, mesajul transmis de Jessie prin noua sa piesă este cu atât mai valoros și de actualitate.

„Cine mai știe ce înseamnă «prietenia adevărată» în ziua de astăzi? Sau cum se simte? Să ai lângă tine un suflet care să te asculte, să te înțeleagă și să îți stea aproape la bine dar și la greu? Vreau să cred că mai există pe lume prieteni adevărați, și pentru ei dedic această piesă, scrisă de mine. 🙏🏼 Și dacă aveți și voi prieteni buni alături, să ascultați împreună cu ei piesa asta. Să le reamintiți ce înseamnă pentru voi. Se zice că un prieten este fratele pe care poate nu l-ai avut niciodată. Dar pe care Dumnezeu ți l-a trimis sub numele de PRIETEN. Iar cine are prieteni buni pe lângă el, în călătoria asta numită viață, se poate simți un om cu adevărat binecuvântat”, a scris Jessie, în postarea sa pe rețelele de socializare

sursă: cancan.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background