Jaful Pfizer în UE continuă! Au în plan administrarea a 12 doze per om!

Postat de pe 24 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de luni, prezentatoarea Iosefina Pascal dezvăluie noi informații pe tema jafului constant pe care îl desfășoară Pfizer în Uniunea Europeană, venind cu dovezi proaspete și cu documente incriminatorii.

Jurnalista Iosefina Pascal începe prin a anunța câte doze de vaccin marca Pfizer a achiziționat UE în ultimul an. Până la data de 21 noiembrie 2021, UE a încheiat un contract pentru achiziționarea a 4,6 miliarde de doze de vaccin, în valoare de 71 de miliarde de euro! „Un calcul matematic simplu ne arată că asta ar însemna în jur de 12 doze per persoană. Păi de ce ne mai miră? Directoarea de la CDC are 5 doze făcute, deci booster la booster la booster la booster”, subliniază Iosefina pe un ton umoristic.

În realitate, situația este de-a ‘râsu’-plânsu’‘. Statisticile și situația de facto arată clar că lumea nu se mai vaccinează. În condițiile astea… unde o să ajungă acele miliarde de doze de vaccin? „Banii sunt aruncați direct pe fereastră!… mă rog, pe fereastra care dă direct în buzunarul lui Bourla de la Pfizer”, comentează tânăra jurnalistă.

Între inflație și conspirație

Iosefina informează că până în noiembrie 2021 vaccinurile se vindeau cu un anumit preț, redus, bineînțeles; aproximativ 15-30 de euro per doză. Acum, dacă tot e inflație, de ce să nu profite și companiile Big Pharma? „Pfizer a zis că va crește la cel puțin 130 de dolari doza, anunță Iosefina. Creșterea aceasta accelerată a prețurilor are legătură exact cu faptul că s-a redus semnificativ cererea, pentru că oamenii nu se mai vaccinează, observă Iosefina Pascal.

Pfizer și noile pilule magnifice

CEO-ul de la Pfizer are planuri mari pentru anul 2023! Se pare că vor produce 10 medicamente noi, dintre care 5 sunt vaccinuri și 2 medicamente pentru tratarea bolilor din aria oncologiei și a problemelor imunitare. Moderna a făcut deja un vaccin pe bază de ARN-mesager împotriva miocarditei. „O să mai facă miliarde de euro, pentru că aceeași oameni care au cumpărat vaccinuri pentru covid le vor cumpăra și pe cele pentru miocardită. Fără nicio legătură între ele…”, subliniază Iosefina.

Directorii companiilor Big Pharma s-au lăudat că această nouă tehnologie pe bază de ARN-mesager a deschis calea către progres în medicină. De aceea o să o implementeze pentru toate bolile și uite așa fac și mai mulți bani de pe urma bolilor de care suferă oamenii, din cauze cu totul și cu totul misterioase. „Asemenea jaf pe timp de pace nu cred că a mai existat vreodată în istorie…”, afirmă jurnalista la finalul emisiunii.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platfo


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background