Geta Heimerl la Golden Hour: comunicarea cu lumea de dincolo și puterile dobândite

Postat de pe 24 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Invitată în emisiunea „Golden Hour cu Jessie” moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Geta Heimerl, parapsiholog, a dezvăluit câteva dintre cele mai profunde taine ale parapsihologiei, punând accent pe cum poate ajuta această știință în vindecarea anumitor boli sau traume. Invitata din seara aceasta este cu adevărat specială, întrucât are darul de a vedea dincolo de simpla materializare fizică a obiectelor și poate accesa poveștile ascunse din spatele acestora.

Ce este parapsihologia?

Parapsihologia este o știință la baza căreia se află virtutea răbdării și darul de a iubi cu adevărat, pur și dedicat, după cum spune Geta Heimerl. Parapsihologia este despre a te descoperi pe tine și despre deschiderea unor căi care să-ți permită să te ajuți pe tine și pe ceilalți. Parapsihologia este arta de a trăi în comuniune cu toate elementele din jurul tău, dobândind puterea de a trece mai ușor peste poveri și peste obstacolele puse în calea ta prin provocările vieții.

Adevărata putere de vindecare pe care ți-o poate oferi parapsihologia este dobândită prin exersarea înțelegerii. Odată ce înțelegi de ce ți se întâmplă anumite lucruri, reușești să trăiești mai frumos și mai asumat și treci mai ușor peste cumpene. Geta Heimerl amintește cele 4 rugăciuni de iertare și invită oamenii să le adopte în viața lor, pentru că au o putere deosebită.

„Toată energia ta, toată forța, toată bucuria ta, toată slava ființei tale se unesc în acele rugăciuni, în acele trăiri care te aduc mai aproape de Divinitate”, subliniază Geta Heimerl. Prin rugăciune și credință s-a vindecat și ea de o boală cruntă, iar tumoarea care-i  aducea o suferință nemărginită s-a vindecat ca prin minune.

Destinul și drumurile vieții

Geta Heimerl declară că destinul unui om poate fi văzut înainte de naștere. Înainte de a se naște, fiecare persoană își alege anumite întâlniri, anumite contacte cu diverse entități cu care are ceva de rezolvat. Cu timpul, realizăm că fiecare dintre noi și-a sumat o anumită misiune, chiar dacă viața oferă mai multe variante de destin. Totdeauna vom fi atrași spre ceea ce ne este sortit.

Însăși Geta Heimerl mărturisește că a avut de ales, la un moment dat în viață, între bani sau spiritualitate pentru viitor; este clar că a ales drumul care a apropiat-o de spiritualitate și a fost cea mai bună decizie. Ființa sa era programată pentru a îndeplini acest țel, de unde și harul pe care îl are în domeniul parapsihologiei și al spiritualității.

Geta Heimerl a accesat lumea de dincolo! – tainele și pericolele tărâmului de apoi

Specialista atrage atenția asupra faptului că fiecare om are, de fapt, anumite calități parapsihologice mai mult sau mai puțin explorate. Geta Heimerl și-a descoperit afinitatea pentru parapsihologie în urma unui eveniment care i-a marcat viața.

„Pentru mine, cei mai buni profesori au fost stările de disperare. Când tatăl meu era pe patul de spital, m-am rugat intens să nu plece. După ce-am terminat rugăciunea, în momentul în care mi-am îndepărtat mâinile, au rămas în aer niște dungi luminoase și mâinile parcă-mi erau albe. Am simțit că urc cu o viteză uluitoare, mi-am văzut filmul vieții cadru cu cadru, am recunoscut fiecare imagine și totul s-a derulat în fracțiuni de secundă”.

Cu greu pot fi redate în cuvinte astfel de experiențe unice și binecuvântate. Geta Heimerl a povestit cu o emoție copleșitoare în glas cum a reușit să acceseze lumea de dincolo, o lume care nu a speriat-o, ci dimpotrivă i-a oferit sentimentul de ‘acasă‘.

„Era iubire! Era atât de multă iubire, pe care eu nu o mai trăisem până atunci! Partea grea a venit după ce m-am întors. Dorul de lumea de acolo era atât de puternic, încât nu mai aveam puterea să-mi doresc să trăiesc”, adaugă Geta Heimerl.

Daruri dobândite din lumea de dincolo: Geta Heimerl are capacitatea de a accesa poveștile din spatele obiectelor sau oamenilor!

Parapsihologul Geta Heimerl dezvăluie că nu s-a întors cu mâna goală de pe tărâmul de dincolo. În afară de un dor profund de acel ‘acasă‘, Divinitatea a înzestrat-o cu har din belșug. Așa se face că Geta Heimerl are abilități uluitoare, pe care le-a descoperit de-a lungul vieții:

„Văd poveștile! Indiferent unde eram, puteam vedea cum se derula în fața mea o poveste. Am multe astfel de povești spirituale care au puterea de a aduce înțelegerea și vindecarea prin înțelesurile pe care le devoalează”, spune Geta Heimerl.

Geta Heimerl are și harul de a se conecta cu entitățile din lumea de dincolo, fie ele în tranzit prin viața noastră, fie ele suflete neîmpăcate. Specialista ne spune că nu ar trebui să ne temem, pentru că de cele mai multe ori aceste entități se află în trecere prin viața noastră pentru că vor să ne ceară ajutorul.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background