George Simion: Veniți cu noi, tineri din Timișoara. să arătăm că fruncea e-n Banat!

Postat de pe 17 februarie 2024

În acordurile trupei Phoenix, “Fie să renască!…”, AUR și-a lansat la Timișoara candidații pentru europarlamentare.

Lideerul George Simion a urcat pe scena Sălii Olimpia din Timișoara, spunând: Veniți cu noi, tineri din Timișoara. să arătăm că fruncea e-n Banat!

„Timișoara nu e Germania, în ciuda faptului că Timișoara este un exemplu de multiculturalitate. La Timișoara se desfășoară un mare experiment social, care caută să fie extins în toată România, prin care încearcă să ne arate unii și alții că nu suntem în stare să ne conducem singuri, că nu avem conducători, să trebuie să cedăm suveranitatea, conducerea, că trebuie să lăsăm mâinile jos și să ne predăm. Nu ne vom preda niciodată, iar celor care nu au avut 5 lei, primarul de la Timișoara care nu a putut să dea 5 lei pentru deplasarea revoluționarilor care veneau la București, noi nu să o uităm. Nu sunteți voi stăpânii lumii. Nu ați venit voi în Primul și Al Doilea Război Mondial și ați plecat victorioși de aici. Ați plecat cu coada între picioare și o să plecați și de acum înainte tot cu coada-ntre picioare.”, a declarat George Simion.

George Simion le-a prevestit bănățenilor că-i va frâna pe eurocrați

Liderul AUR a vorbit despre obiectivele pe care le vor urmări reprezentanții partidului care vor ajunge în PE.

„Suntem datori, împreună, la nivelul instituțiilor europene din Europa, din care facem pahttps://www.youtube.com/watch?v=R5inc17RWDk&t=9srte, atât istoric cât și geografic, să ne luptăm cu tot ce avem. Nu venim în fața voastră cu promisiuni. Știți ce vom face? O să îi încetinim în planurile lor bolnave. O să-i oprim pe toți, de la Juncker, la Ursula von der Leyen, la doctorul Fauci și toți care încearcă să impună noua ordine globală. (…) Nu avem voie indiferent de orice să acceptăm în anii în care trăim sisteme totalitare, dictatură, crime politice, schimbări de granițe, atitudini iredentiste, șoviniste, cenzură, eliminarea libertății cuvântului, libertății presei. Libertatea nu s-a câștigat pentru totdeauna. Pentru libertate luptăm în fiecare zi. Iar în istoria noastră, de la Avram Iancu la Horea, Cloșca și Crișan, la Tudor Vladimirescu, am avut luptători pentru libertate. (…) Avem datoria să nu ne lăsăm îngenuncheați nici de imperiul de la est, nici de noua Uniune Sovietică de la Bruxelles.”

Candidații AUR la PE care au urcat pe scenă, la Timișoara, au vorbit despre prioritățile partidului la Bruxelles. Acestea includ măsuri pentru reducerea sărăciei și asistență socială, educație, acces la fondurile UE, servicii de sănătate pentru români, agricultură, apărare și relații externe sau mediu și energie, scrie Expres de Banat.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background