Iranul monitorizează femeile prin IA! Prințul Charles aprobă manipularea genetică a alimentelor

Postat de pe 10 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a vorbit despre cum Iranul, o țară considerată pauperă, folosește inteligența artificială și mijloacele tehnologice în scopuri nebănuite. Totodată, aflăm ce tendințe bizare mai promovează Regele Charles.

Se pare că în Iran principala întrebuințare a inteligenței artificiale a devenit monitorizarea femeilor pentru a le detecta pe cele care nu poartă hijab. În mod similar, în timpul pandemiei, în special în China, au existat camere amplasate în diverse locații, cum ar fi restaurantele sau magazinele, care detectau dacă oamenii purtau sau nu mască de protecție.

Prințul Charles, o figură deja controversată, obișnuia să fie unul dintre marii promotori ai agriculturii BIO și un promotor al creșterii animalelor în condiții BIO, dar acum s-a schimbat la 180 de grade. Și-a dat acordul cu privire la programul de inginerie genetică și de înmulțire genetică.

Despre ce este vorba? Companiile din Marea Britanie vor avea permisiunea să modifice genomul animalelor și plantelor, pentru a crea noi specii modificate genetic și pentru a produce mâncare modificată genetic. Britanicii sunt nemulțumiți de aceste măsuri aberante, invocând ipocrizia Prințului Charles care nu demult susținea tot ce însemna cultura BIO.

În legătură cu acest subiect, de lăudat este inițiativa austriecilor, care vin și insistă la nivelul UE cu privire la interzicerea alimentelor modificate genetic și etichetarea lor ca atare. Având în vedere că aceste inginerii genetice sau folosirea a tot felul de chimicale sunt proceduri care prind din ce în ce mai mult teren, se preconizează că va deveni din ce în ce mai greu ca oamenii să poată consuma legume, fructe, carne sau alimente, în general, care să fie cu adevărat BIO.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background