Iosefina Pascal, despre alianța de guvernare: „Nu se ceartă nimeni. Totul este sub controlul lui Iohannis”

Postat de pe 18 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Președintele va avea grijă, prin ministerele PNL, de o bună și importantă parte din Guvern”.

În urma discuțiilor din PNL de pe 18 noiembrie, aceștia au votat în unanimitate propunerea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de prim-ministru. „Adică după bunul plac al lui Klaus Iohannis” – observă jurnalista. „După acest anunț, s-a așternut liniștea la PSD. România va intra într-un experiment destul de interesant cu un militar pe post premier”.

Partidul Național Liberal cere în continuare Ministerul Educației pentru noul Executiv, continuitate după ultimele două guverne. „Bineînțeles, ăsta e ministerul preferat al lui Iohannis. Avea el proiectul ăla România Educată în care peste 40% dintre copii nu au făcut școală de când a început pandemia” – susține Iosefina Pascal.

„Ministerul Justiției va fi luat, aparent, de data aceasta de liberali. De ce? Ei bine, acolo sunt câteva bombe cu ceas” – a adăugat jurnalista. În acest scenariu, Kluas Iohannis ar urma să aibă o mare influență în justiție: „Președintele va tăia și spânzura prin procurorii săi, dar mai ales prin Serviciul Român de Informații”.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background