COMPACT REVINE: LELUȚ VASILESCU POVESTEȘTE TOTUL DESPRE CÂȘTIGAREA PROCESULUI ÎN EXCLUSIVITATE LA GOLDEN HOUR

Postat de pe 19 noiembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În ediția de joi a emisiunii ”Golden Hour” moderată de Jessie, a fost invitat Leluț Vasilescu, toboșar al trupei Compact. Acesta a declarat în exclusivitate pentru Gold FM cum s-a încheiat scandalul între foștii membrii, dar și despre viitorul trupei Compact.

Trupa Compact este una dintre cele mai cunoscute formații de rock de la noi din țară, care a luat ființă în 1977, la Cluj Napoca. De asemenea, este trupa care a lansat cele mai multe hituri, refrenele lor fiind pe buzele tuturor românilor. În anul 1988, după lansarea albumului ”Cântec pentru prieteni”, trupa a avut un succes excepțional în România, dar și în țări precum Bulgaria și Germania de Est.

O lungă perioadă de timp, membrii trupei au fost în proces împotriva lui Paul Ciuci pentru disputarea mărcii Compact. În cadrul interviului din emisiunea Golden Hour, Leluț Vasilescu a declarat în exclusivitate pentru Gold FM că împreună cu ceilalți membrii au câștigat marți procesul împotriva lui Paul Ciuci, cu decizie irevocabilă. Potrivit lui Leluț Vasilescu, Paul Ciuci s-a înscris singur la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, interzicându-le celorlalți membri din trupă să cânte sub numele de Compact. De asemenea, l-a dat în judecată pe Constantin Cămărășan și pe Adrian Ordean pentru ca aceștia să nu mai poată să folosească numele Compact. Totuși, Paul Ciuci a pierdut procesul și a avut de plătit daune în valoare de 7 000 de lei.

Anul viitor, trupa Compact împlinește 45 de ani. Cu ocazia acestei aniversări, Leluț Vasilescu alături de managerul formației, Dan Măciucă, pregătește un turneu al formației Compact în toată România, care cuprinde 45 de concerte. Turneul îi reunește pe marii artiști care au colaborat cu trupa, din anul 1977 până în prezent. ”Ne-am gândit că la bătrânețe ar fi frumos ca toți care încă mai avem cum și care am pus umărul la numele ăsta, să ne reunim să cântăm ca niște mari boieri”, a declarat Leluț Vasilescu în cadrul emisiunii Golden Hour.

Emisiunea ”Golden hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi între orele 18-19, pe 96.9 Mhz. Înregistrările pot fi urmărite pe paginile de Facebook și Instagram ale postului de radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background