Se întoarce Florin Cîțu împotriva lui Iohannis?

Postat de pe 18 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic american H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Florin Cîțu chiar crede că poate fi un prim-ministru bun”.

Iar „lumea imaginară” a lui Cîțu s-ar fi dovenit că nu avea nicio legătură cu realitatea. Cu toate acestea, ar fi impus PNL-ului ca doar președintele să fie numit premier din partea lor, potrivit lui H.D. Hartmann. Totuși, liberalii au mers în trecut cu Nicolae Ciucă ca propunere de prim-ministru, sub posibila influență a președintelui.

„Cîțu, în această secundă, se răzvrătește împotriva propriului sponsor, în persoana lui Klaus Iohannis” – susține Hartmann. Controversa conform căreia Iohannis l-a susținut pe Florin Cîțu să obțină șefia de partrid pentru a controla PNL-ul din umbră este foarte cunoscută, fiind des prezentă în presă. „Președintele a dorit să-i de o lecție lui Florinel prin acordul acestei alianțe cu PSD și neacordarea postului de premier”.

„Zeus își ucide tatăl ca să-i ia locul în Olimp

Această poveste mitologică trasnpusă în politica românească contemporană ar fi „dezastruasă pentru țara noastră” – conform analistului geo-politic. „Este sinucidere politică pură și reprezintă virusarea sistemului politic. Doar să ne gândim ce ar fi însemnat câștigarea lui Cîțu în fața lui Iohannis”.

Ei bine președintele ar fi fost scos din întregul joc politic, iar Guvernul de alianță cu PSD ar fi fost dominat de excesul de putere al lui Florin Cîțu. „Apogel ar fi fost blocarea întregului sistem politic pentru 2024” – observă Hartmann.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background