Ionescu: Statul Paralel își implementează infracționalitatea pe culoarul “rezerviștilor”

Postat de pe 15 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Iulian Ionescu (noul membru al Clubului de Gândire GOLD, directorul ECOPOLITIC.RO) a realizat o nouă radiografie a Statului Paralel, așa cum reiese în urma dezvăluirilor și dovezilor prezentate în emisiunile Ancăi Alexandrescu.

Deși serviciile ar trebui să lucreze în baza articolului 1 din Constituția României, care consfințește statutul de stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil al țării, rezerviștii și-au creat un culoar prin care să controleze țara din umbră și să facă fel de fel de acțiuni și afaceri care duc la distrugerea și înstrăinarea bunurilor țării. Până în luna septembrie, când se va emite o nouă lege a pensiilor, rezerviștii vechi vor fi ajutați de rezerviștii noi care se vor retrage în acest interval de timp. Așadar, Statul Paralel își implementează infracționalitatea pe culoarul rezerviștilor, ce se poate lărgi prin noua tranșă de pensionari speciali din servicii.

Ministerul Apărării Naționale a avut o mare problemă cu recrutarea, pentru că mulți dintre cei care au candidat (peste 20%) nu au trecut testul psihologic. Statul român pare că nu s-a adaptat la noua realitate psiho-emoțională a tinerelor generații, ai cărei exponenți sunt tineri care au trecut prin mari suferințe, mulți crescând în absența părinților (plecați în afară la muncă). Dat fiind faptul că vor ieși mulți din sistem, există un risc major să fie o criză de cadre și ca statul să nu aibă de unde să selecteze noi agenți care să apere Constituția. Acest fenomen se va petrece și pe fondul conservării acelorași criterii de selecție într-un context societal nou.

Odată cu ultimele dezvăluiri despre Statul Paralel, întregul stat ar trebui să înceapă de la zero și să distrugă conexiunile pe care rezerviștii și le-au creat cu anumite cadre încă active, deconspirând această rețea toxică ce a căpușat țara în ultimele decenii. Actul parlamentar subțiat din punctul de vedere al calității este o consecință a acțiunilor Statului Paralel și posibil o consecință a acestei structuri oculte la comandă externă. Pe principiul „gura păcătosului adevăr grăiește”, e posibil ca președintele Klaus Iohannis să fi avut dreptate când a spus că România este un stat eșuat, mai ales dacă observăm și recunoaștem că țara este controlată din umbră de Statul Paralel.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background