Ionescu: Alegerile din România vor fi organizate “pe butoane”, iar alianțele se vor naște artificial

Postat de pe 10 iulie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Iulian Ionescu a analizat mediul politic intern, care sunt scenariile actuale și cum se vor forma alianțele pentru prezidențiale și parlamentare.

Jurnalistul Iulian Ionescu i-a sfătuit pe ascultători să nu se lase păcăliți de „fentele” politrucilor și să nu creadă toate scenariile promovate în mod agresiv în presa aservită. Toate aceste scenarii nu sunt decât o regie, care se va repeta în toamnă, după perioada concediilor. Dacă nu sunt atenți, românii s-ar putea trezi cu mari surprize la începutul anului viitor, când măsurile fiscale ne vor afecta cel mai mult. România nu a mai avut în ultimele decenii un program de țară, gândit pe 5, 10 sau 15 ani. Orice stat important al lumii are nevoie să transmită cetățenilor și să implementeze un proiect de țară concentrat pe dezvoltarea statului și pe idei aplicabile. Nu se poate face nimic în România, pentru că politicienii de la vârful puterii, aleși de popor, sunt șantajabili și corupți.

Următoarele alegeri, adică cele prezidențiale și parlamentare, se vor organiza în lipsa unor negocieri reale, ceea ce va duce la crearea unor alianțe total aleatorii, forțate și artificiale. Nu este exclus ca și următoarele alegeri să se desfășoare cu multiple fraude, milioane de voturi anulate, păcăleli ale autorității electorale sau jocuri subterane toxice.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background