Ion Cristoiu: Orice membru USR-PLUS este cu microfoane pe el

Postat de pe 2 iulie 2021

Autor: Adrian Lambru

Procurorii DNA au înregistrat în biroul ministrului Drulă, cu aprobarea acestuia, doi liberali care încercau să-l convingă să țină în funcție un director din Galați. Ion Cristoiu: „Drulă nu este singurul. Toți de la USR-PLUS, în frunte cu Barna și Cioloș, sunt plini de microfoane”.

Conform G4Media, deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, i-au cerut ministrului Transporturilor să îi păstreze în funcție pe șefii Asociației Române de Salvare a Vieților Omenești pe Mare și Administrației Fluviale a Dunării de Jos Galați.

Cătălin Drulă a declarat pentru G4Media că ”numirile în mandatul meu se fac exclusiv conform legii și pe criterii de profesionalism”.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat în cadrul pastilei sale zilnice faptul că „Drulă nu este un om demn și cinstit, așa cum pretinde că este. N-ar fi trebuit nici măcar să discute cu acei domni”.

„După părerea mea, toți liderii și miniștrii USR-PLUS, Clotilde, Mihăilă, toți s-au oferit voluntari să fie colaboratori DNA. Cu toții au aparatură în birou și microfoane pe ei” – a adăugat jurnalistul.

Pastilele lui Ion Cristoiu sunt difuzate în fiecare dimineață pe frecvența 96,9 MHz la ora 7. Înregistrările pot fi urmărite integral pe pagina de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Melodia actuala

Titlu

Artist

Background