„Iohannis, o caricatură politică încă în funcție” – Iosefina Pascal, la Gold FM

Postat de pe 7 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Vom avea un interimat nesfârșit al lui Cîțu. Acesta va pleca, dar va rămâne și totul cu acordul lui Iohannis”.

„Dacă partidele nu se înțeleg, acest guvern interimar va rămâne în funcție până când se găsește o soluție” – declara președintele Iohannis miercuri în cadrul unei conferințe de presă. “Am considerat că e nevoie de câteva zile până când acest entuziasm nemotivat se stinge un pic. Lumea ajunge să își pune problema acum ce urmează și să începem discuții serioase, mature, fiindcă altfel problemele vor deveni mai îngrijorătoare”.

Iosefina Pascal este de părere că ar fi vorba despre un interimat „până la Sfântul Așteaptă”, că acest guvern ar rămâne în funcție „pe o perioadă nedeterminată”, în ciuda rezultatului moțiunii de cenzură.

„Iar Klaus Iohannis a afirmat acest lucru în spațiul public. Acest președinte nu încetează din a încălca Constituția” – susține jurnalista. „Întrebat dacă Florin Cîțu mai poate fi nominalizat pentru postul de premier, acesta a răspuns că orice cetățean poate fi nominalizat ca premier al României”.

„Cu alte cuvinte, Florin Cîțu va ajunge iar nominalizat în fruntea Guvernului fără nicio problemă” – a adăugat Iosefina Pascal. „PNRR-ul ală nu poate fi aprobat pentru că avem Guvern interimar, iar banii de la UE pentru renovarea spitatelor vor întârzia iarăși și iarăși. Cine știe câte spitale vor mai arde până atunci”.

Emisiunea “ Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background