IOANA DICHISEANU ȘI DORINA ROMAN, CAPETE DE AFIȘ LA FESTIVALUL MONODRAMEI INDEPENDENTE BRAȘOV

Postat de pe 12 octombrie 2023

IOANA DICHISEANU ȘI DORINA ROMAN, CAPETE DE AFIȘ LA FESTIVALUL MONODRAMEI INDEPENDENTE DE LA BRAȘOV. PARTICIPĂ ȘI UN ACTOR DIN LAS FIERBINȚI

Teatrul Particular Braşov, singurul Teatru Independent din oraș, organizează cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru Independent, Festivalul dedicat Recitalului Actoricesc one-woman show/ one man show. Ediția din această toamnă cuprinde recital de muzică fado, piese de teatru și lansări de carte.https://www.cancan.ro/ads.txt?unblockia=trueADADADADADAD

La festival vor participa actori renumiți din București, Turda, Târgu Mureș, Sibiu dar și din Republica Moldova. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, începând de joi, 12 octombrie 2023, la ora 17:00, în Centrul Cultural Reduta.

Teatrul Particular Braşov organizează cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru Independent

Deschiderea evenimentului va debuta cu piesa ”Misiuni ispititoare”, adaptare după corespondența Regelui Carol I cu Regina Elisabeta, a Lianei Ceterchi. Sunt 5 spectacole în competiția pentru Trofeul Festivalului și 2 spectacole invitate: GIGEL cu Gheorghe Ifrim și STEWARDESA PANDEMICĂ cu Dorina Roman.

Duminică, 15 octombrie 2023, Gala Premiilor va începe cu un recital de muzică fado susținut de Ioana Dichiseanu.

De asemenea iubitorii de carte se pot bucura de Lansări de carte. Dramartugul Mircea M Ionescu va lansa romanul ”Nici pentru un milion de dolari”. Tiberiu Foriș, profesor universitar, va lansa volumul de poezie pamflet, ”Trilogia timpului pierdut. Jurnal de pandemie”.

Teatrul Particular Braşov, singurul Teatru Independent din oraș, organizează cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru Independent
Teatrul Particular Braşov, singurul Teatru Independent din oraș, organizează cea de-a treia ediție a Festivalului Național de Teatru Independent.

„Avem două spectacole invitate, anume spectacolul «Gigel», care îl are ca interpret pe Gheorghe Ifrim, cunoscut publicului larg din serialul «Las Fierbinţi», unde joacă rolul primarului Vasile. Regia spectacolului o semnează Vlad Zamfirescu. Apoi, în gala festivalului, adică duminică, 15 octombrie, avem un recital de muzică fado cu Ioana Dichiseanu şi Teatrul Particular Braşov, în calitate de gazdă, va susţine spectacolul «Stewardesa pandemică»”, a precizat organizatorul festivalului, Dorina Roman.

sursă: cancan.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background