Introducerea Regulamentului Sanitar Internațional. Ce înseamnă asta?

Postat de pe 30 iunie 2022

Autor: Adrian Lambru

Redactorul-șef de la ZiuaNews, Bogdan Comaroni, a declarat în cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n Căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, faptul că: „Planul este ca toate țările să fie de acord, iar parlamentele să nu aibă niciun cuvânt de spus. Se pregătește un nou val al pandemiei care să aibă o isterie maximă”.

Jurnalistul spune că acest regulament ar fi fost compus încă din anii 1980, iar de-a lungul timpului ar fi fost modificat de aproximativ cinci sau șase ori. La momentul actual, planul face referore la toate țările lumii, care ar urma să fie de acord de deciziile luate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), iar parlamentele statele să nu intervină.

„Cine își închipuie că la noi nu se va aplica că noi îi avem pe Iohannis, pe Ciucă și restul găștii greșește amarnic” – spune Bogdan Comaroni. „O fentă o reprezintă și înlăturarea lui Florin Cîțu care, știm bine, a cumpărat 120 de milioane de vaccinuri pe vremea când era premier. Peste două-trei luni, va fi un simplu pieton, omul perfect pe care să se dea vina. Toți din politică au făcut afaceri și învârteli pe baza vaccinări, iar parchetele nu cercetează nimic”.

Medicamentele anti-Covid. Ce se întâmplă cu ele?

Întrebat despre ce se întâmplă în prezent cu medicamentele anti-Covid, redactorul-șef de la ZiuaNews specifică faptul că profitul pentru acestea ar fi unul scăzut, comparativ cu cel produs de pe urma cumpărării de vaccinuri. Medicamentele sunt destinate doar persoanelor contaminate, în schimb ce vaccinul este pentru toată lumea, căci ar trebui să prevină infectarea.

„Au apărut de mai bine de șase luni de zile, iar nimeni nu e lămurit. Rezolvă aceste medicamente ceva sau nu? Mediacmentul de la Pfizer a fost prezentat ca având efecte la circa 80% dintre cazuri. S-a mai auzit ceva de treaba asta? Nu s-au dat niciun fel de statististici, de cercetări. Asta pentru că încurcă afacerile cu vaccinuri” – a adăugat Comaroni.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România, dar și pe noua platformă goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background