Înțeparea copiilor împotriva ”carcalacului” devine obligatorie în SUA

Postat de pe 20 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal la Radio Gold FM, jurnalista comentează pe marginea unui subiect extrem de grav: obligativitatea vaccinării anti-Covid în cazul bebelușilor.

Jurnalista ne dă o veste halucinantă: „CDC (Center for Disease Control and Prevention – USA) a hotărât să bage în schema de vaccinare obligatorie  a copiilor vaccinurile pe bază de ARN-mesager anti-Covid!”.

Mai mult decât atât, la fel de grav este că vaccinurile anti-Covid fabricate de Pfizer și Moderna au fost aprobate și de Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) pentru administrare la bebeluși. Cele două vaccinuri puteau fi utilizate până acum în Uniunea Europeană doar la copiii de peste 5 ani. Agenția Europeană pentru Medicamente a recomandat ca vaccinul anti-Covid Pfizer să fie folosit și pentru copii între 5 luni și 4 ani, iar cel de la Moderna pentru vârste de la 6 luni la 5 ani.

„Se impune vaccinarea forțată cu aceste tipuri de vaccinuri și acum sunt obligate mai multe categorii de persoane, deși vaccinul anti-gripal nu face parte din schema de vaccinare oficială nici în România și nici în SUA, deși gripa comună face parte din același tip de virusuri”, observă Iosefina.

Se mimează de către guverne consultarea publică, pentru a obține o acoperire de răspundere  pentru măsurile odioase pe care le iau, dar toate aceste impuneri se fac fără o campanie de informare corectă.

„Este scandalos, s-a terminat plandemia, nu se mai vaccinează adulții și începem să vaccinăm, prin tot felul de tertipuri, copiii? Și asta în ciuda faptului că acum sunt mult mai multe informații și studii cu privire la efectele adverse grave ale vaccinului asupra tinerilor, în mod special și implicit și asupra copiilor”, concluzionează indignată jurnalista.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background