Incidente la alegerile locale parțiale

Postat de pe 28 iunie 2021

Autor: Claudia Badea

Polițiștii din Bragadiru au amendat, cu 1.000 de lei, un bărbat care fotografiase, buletinul de vot în secția de votare, în interiorul cabinei de vot. De asemenea, în Voluntari forțele de ordine au amendat 9 persoane cu 9.000 de lei.

“La data de 27 iunie, polițiștii din Bragadiru s-au sesizat direct, cu privire la faptul că, la secția de votare nr. 2 din Bragadiru, o persoană a fotografiat buletinul de vot, cu telefonul mobil, în interiorul cabinei de vot. În urma verificărilor polițiștii au identificat persoana, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani.

Aceasta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform art. 108 litera o) din Legea 115/2015”, arată un comunicat de presă.

Polițiștii din Voluntari au amendat 9 persoane care aveau discuții contradictorii lângă secția de votare din satul Șindrilița.

“În urmă cu puțin timp, polițiștii din Voluntari s-au sesizat direct cu privire la faptul că mai multe persoane au avut discuții contradictorii lângă secția de votare din satul Șindrilița. La fața locului s-au deplasat polițiști din Voluntari, efective SAS și o echipă canină pentru efectuarea de activități din competentă. În urma verificărilor au fost identificate 9 persoane cu vârste cuprinse între 25-40 de ani, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii 61/1991 cu amenzi în valoare totală de 9.000 lei”, conform unui comunicat al Poliției.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background