Impostura politicienilor – cazul Lasconi și cazul Arsene

Postat de pe 7 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a prezentat cum impostura politrucilor a ieșit la iveală, analizând cazul Elenei Lasconi și pe cel al lui Ionel Arsene.

În plin scandal, după ce Elena Lasconi a fost criticată dur de propria fiică, Oana Lasconi, și după ce i s-a cerut să se retragă de pe lista candidaților la alegerile europarlamentare, jurnalistul România TV Victor Ciutacu a dezvăluit minciunile primăriței USR. Aducând ca principală probă în fața publicului buletinul Elenei Lasconi, pe spatele căruia sunt lipite autocolantele de la voturile desfășurate de-a lungul anilor, Ciutacu a demonstrat că USR-ista nu avea exact abțibildul aferent referendumului pentru familie din 2018, ceea ce îi deconspiră minciunile cum că ar fi votat pentru familia tradițională.

Toată discuția din spațiul public și ultra-mediatizarea acestui scandal a pornit de la faptul că Lasconi ar fi votat la referendumul pentru familie, urmând ca cei de la USR să o dea afară pentru asta. Jurnalista Iosefina Pascal a anunțat ieri în cadrul emisiunii de la Radio Gold FM că există mari șanse ca Oana Lasconi să se lanseze în politică. Nu degeaba a postat un videoclip scandalos în care își critica mama, trebuia să existe o intenție absconsă. În urma scandalului, și Elena Lasconi se poziționează favorabil pentru un electorat de aproximativ 60%, reprezentându-i pe cei declarați credincioși în România, la care se adaugă conservatorii.

Un alt caz de impostură crasă îl are ca protagonist pe Ionel Arsene, baronul PSD de Neamţ care a fost condamnat la 6 ani şi 8 luni cu executare de Curtea de Apel Braşov într-un dosar de corupţie. Procesul a început încă de acum 5 ani. Instanţa a dispus şi confiscarea de la Arsene a sumelor de 80.000 de euro şi 80.000 de lei. Ionel Arsene a fugit în Italia pentru a scăpa de pedeapsă, iar acum susține că nu se poate întoarce în țară pentru că ar avea probleme mintale.

Arsene, șeful Consiliului Județean Neamț, era cel care avea grijă, teoretic, pe hârtie, conform atribuțiilor pe care le avea în fișa postului, de Spitalul Județean din Piatra Neamț, unde sunt mari probleme. Arsene este cel care a venit cu ideea să preia jumate din costurile spitalului Lețcani. Din poziția sa, Arsene a influențat atât viețile cetățenilor, starea lor de sănătate, cât și buzunarul cetățenilor, pentru că din bani publici a făcut toate „combinațiile”. Dacă se adeverește că Arsene are probleme, atunci ar trebui reglementat un control psihologic înainte ca politrucii să ocupe funcții de conducere, pentru că, cel puțin în cazul lui Arsene, cetățenii l-au ales și el a creat numai dezastre, de care cel mai probabil nu va răspunde, invocând lipsa de discernământ dată de condiția sa mintală.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background