Implicarea factorului extern în problematica Florin Cîțu

Postat de pe 12 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic american H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Avem un premier care, conform legii americane, este penal. Florin Cîțu este atât de vulnerabil, că nimeni nu-l ia în serios”.

În calitate de bun cunoscăor al relațiilor internaționale, H. D. Hartmann susține faptul că noile informații despre Florin Cîțu și dosarul său penal din SUA ar veni ca răspuns în urma imaginilor cu Mircea Geoană, adjunct al secretarului general al NATO, în care ar apărea la volanul unei mașini în urma consumului de băuturi alcoolice.

„Ținta principală nu este Florin Cîțu, nici pe departe. Klaus Iohannis, președintele republicii, este cel vizat în acest scandal” – declară H. D. Hartmann. „A fost atacat un posibil candidat la prezidențialele din 2024 susținut de americani de către actuala conducere de la Cotroceni. Florin Cîțu a fost pus în funcția de premier prin semnătura lui Klaus Iohannis, care acum a fost răsplătit cu aceiași monedă. Dacă a greșit cu Geoană, Iohannis a văzut acum cât poate fi irelevant”.

Conform gândul.ro, polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere au pornit o anchetă după ce Mircea Geoană a fost filmat de paparazzi în timp ce conducea, cu toate că ar fi consumat, înainte, mai multe sticle cu vin, la o terasă din zona Floreasca.

Imaginile le puteți viziona aici, via evz.ro: https://www.youtube.com/watch?v=MO0-7T0lowg

Cine beneficiază de pe urma scandalului cu Florin Cîțu?

H. D. Hartmann susține faptul că de urma acestui eveniment cu Florin Cîțu primul beneficiar ar fi binomul Franța-Germania. “În acest fel, scade Cîțu și crește Cioloș. Aici este vorba de esența dialogului. Să ne gândim: cum ar arăta un dialog Gioană-Cioloș și cum ar arăta un dialog Cîțu-Cioloș la prezidențialele din 2024?”

„La Mircea Geoană vorbim despre interesele NATO, intersele americane și euro-asiatice, iar la Dacian Cioloș este vorba despre o birocrație foarte puternică susținută de un binom fundamentalist, progresist și european” – a adăugat H. D. Hartmann.

„Nici scandalurile nu mai sunt ce au fost odată”

Analistul politic consideră că premierul României nu ar fi luat în serios. „Scandalul ăsta este unul de nimic, măcar de-i găseau o amantă. Înainte, prim-ministrul României era acuzat că fura miliarde. Pe vreamea lui Carol I, despre premierul de atunci se spunea că face parte din celebrul scandal Škoda, marea mafie internațională”.

„Prim-ministrul României avea altă calitate, până și în scandaluri” – observă analistul politic. „Iar asta vulnerabilizează importanța instituțiilor pe care le reprezintă”.

Florin Cîțu – la volan, sub inflența alcoolului

Actualul premier al României, Florin Cîțu, ar fi fost reținut timp de 2 zile în SUA pentru condus sub influența alcoolului sau drogurilor, legislația americană nefăcând diferență între ele. Conform documentului Curții de Justiție din Iowa, Florin Vasile Cîțu ar fi fost reținut 2 zile în anul 2000 și a primit și o amendă de 1000 de dolari americani, susține legalizam.ro.

Florin Cîțu nu neagă acuzațiile: „Da, acum 20 de ani a fost vorba de conducerea sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum când este o competiție internă în PNL” – a declarat premierul într-o declarație de presă.

Site-ul unde puteți vedea detaliile despre dosarul “FLORIN CITU”: www.iowacourts.state.ia.us

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background