„I-am refuzat pe cei de la B.U.G. Mafia când mi-au propus să fiu solista lor” – Nico, la GOLD FM

Postat de pe 16 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Cântăreața Nico a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Am vrut să fiu eu, să am o carieră solo. Mai ales că fusesem deja solista unei trupe ani buni înainte”.

Nico povestește cum în anul 2002, după lansarea celebrei piese în colaborare cu B.U.G. Mafia „Cine E Cu Noi”, trupa i-ar fi propus să fie solista lor. „Nu am fost de acord” – spune Nico. „Voiam din tot sufletul meu să fiu eu, Nicoleta Matei, chiar dacă Tataee mi-a dat numele de scenă Nico. Iar acum, la 20 de ani distanță, cred că aș fi fost în altă parte dacă aș fi acceptat atunci să fiu solista B.U.G. Mafia. Nu zic că îmi pare rău sau îmi pare bine. Ce a fost, a fost”.

Piesa „Cine E Cu Noi” este foarte populară chiar și în prezent, iar Nico se declară mândră de această colaborare care a lansat-o în lumea muzicală românească. „Pentru mine a fost un început foarte mare și le mulțumesc băieților pentru piesă. Niciodată în interviuri nu omit numele lor” – susține artista.

„Oscar de dor” – noua piesă

Nico a lansat recent, chiar de ziua ei de naștere de pe 1 februarie, piesa „Oscar de dor”, piesă în colaborare cu Cabron. Cei doi au mai multe piese împreună, prima dintre ele fiind în 2003, „Nu pot să mai suport”.

„Piesa cea nouă chiar acolo mă duce cu gândul, la perioada aceea și la muzica de atunci, la R&B” – mărturisește Nico. „Tocmai de aceea am ales să fie și Cabron pe piesă. I-a plăcut foarte mult și a făcut textul în secunda următoare. Mai avem piese frumoase împreună, însă nu foarte cunoscute. Dar <Oscar de dor> este cea mai recentă și cea mai puternică dintre ele”.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background