A început Mircea Geoană campania electotrală pentru prezidențialele din 2024? – H. D. Hartmann, la GOLD FM

Postat de pe 16 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Mircea Geoană a încercat să-și construiasă o campanie electorală pentru alegerile prezidențiale din 2024 pe amenințarea prezicerii că rușii vor ataca Ucraina pe 16 februarie”.

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a fost un politician destul de mediatizat în ultima perioadă prin funcția pe care o deține în contextul situației dintre Rusia și Ucraina. Acesta a fost prezent la mai multe posturi de televizine și a susținut numeroase declarații. „Nu există niciun motiv de îngrijorare pentru România. Suntem în NATO, este cea mai puternică garanţie de securitate din istoria României. […] Nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi fost acum dacă nu eram în NATO” – este unul din mesajele lui Mircea Geoană afirmate la România TV.

Analistul geo-politic susține teoria conform căreia secretarul general adjunct al NATO ar fi susținut zilele acestea un început de campanie electorală pentru alegerile prezeidențiale din anul 2024: „Asta s-a făcut pe amenințarea făcută pe prezicerea în stele sau în frunzele de ceai ale lui Biden că intră rușii în Ucraina pe data de 16 februarie ora 3”.  

„Minciuni și manipulări”

H. D. Hartmann este de părere că Mirgea Geoană ar fi trebuit să abordeze în alt mod situația și să prezinte un alt narativ: „Eu sunt absolut de acord că România este sub presiune în cazul unui război în Ucraina. Pericolele sunt reale și multiple, însă ceea ce face Geoană este o propagandă în care este vorba de o înșelătorie”.

Problema ar fi de lipsa soldaților tehnicieni care să folosească cu precizie tehnologia militară americană predispoziționată pe teritoriul României, potrivit analistului geo-politic. Din spusele acestuia, țara noastră nu ar avea soldați instruiți în acest sens. „Dacă nu ai 5.000 de soldați înseamă că ai făcut o manipulare ordinară. Dacă nu ai o armată precum cea care a apărat Viena de turci, o armată care a ținut Europa la Oarba de Mureș în octombrie 1944, ai o insultă istorică și o manipulare” – a adăugat acesta.

Mircea Geonă a candidat pentru funcția de președinte la alegerile din 2009 din partea Partidului Social Democrat (PSD). Acesta a intrat în turul doi al alegerilor, însă s-a calificat pe locul al doilea, după Traian Băsescu.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background