Alina Gorghiu promovează ceaiuri de slăbit din biroul senatorial – Iosefina Pascal, la GOLD FM

Postat de pe 15 februarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Alina Gorghiu se folosește de funcția de senator și de cabinetul de la Senat pentru a face reclamă unor produse comerciale ale unui brand privat”.

Vice-președintele Senatului din România, Alina Gorghiu, a postat pe pagina sa oficială de Instagram în ziua de 4 februarie trei fotografii făcute în biroul din Senat cu mai multe cutii de ceai ce ar ajuta la o digestie mai ușoară. Descrierea acestei postări este următoarea: „Mulțumesc mult, (numele brandului)! Sunt cele mai naturale produse!! Iar ea e din Timișoara, o femeie care a investit într-o afacere care crește frumos! Bravo! Le voi folosi cu încredere”.

Acest brand de ceaiuri este unul foarte popular pe rețelele de socializare, fiind promovat de numeroși creatori de conținut din mediul online.

„Deci Alina Gorgiu are timp să facă pe influencer-ița pe Instagram cu ceiuțuri de slăbit în timul serviciului” – susține Iosefina Pascal. „Doamna senator își folosește calitatea oficială în interseul unui privat să facă reclame din biroul senatorial. Rămâne acum de văzut dacă e reclamă plătită sau barter, dacă a luat bani pentru postarea asta sau a primit produsele respective. Aici ar trebui Direcția Națională Anticorupție să se pronunțe”.

Jurnalista cateorizează această întâmplare ca posibilă faptp de abuz în serviciu sau trafic de influență. Asta pentru că Alina Gorgiu este plătită din bani publici pentru a-și face meseria ei de senator, nu pentru a face promovare la anumite produse pe rețelele sociale în timpul serviciului.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background