Hideg: Oameni de afaceri, jurnaliști, ofițeri, mulți alții vor fi chemați la DNA în aceste zile.

Postat de pe 27 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, afaceristul Cătălin Hideg a dezvăluit noi detalii despre desfășurarea proceselor sale în justiție, influențate de rețeaua lui Coldea, răspunzând, totodată, la întrebările jurnalistului Marius Ghilezan referitoare la proiectele în parteneriat cu Liviu Dragnea.

Afaceristul Cătălin Hideg a atras atenția asupra faptului că audierile la DNA vor continua, urmând să fie chemați și alți oameni importanți, din toate domeniile. Mai mulți oameni de afaceri se pregătesc să reclame același gen de comportamente abuzive exercitate de către rețeaua lui Florian Coldea asupra lor de-a lungul timpului. În România s-au făcut peste 4 milioane de înregistrări pe siguranță națională, de către SRI, cu aprobarea a trei magistrați de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Serviciul Român de Informații a putut să asculte pe oricine, acționând în mod abuziv asupra unor oameni care cunoșteau detalii importante despre viața și activitatea unor personaje din zona politică, din mediul de afaceri, din administrație, vizate de SRI. Este absolut sigur că, fără protecția SUA și a Ambasadei Americane în România, SRI-ul nu ar fi putut să facă astfel de abuzuri în lanț, timp de decenii.

Avocatul Trăilă ar fi fost selecționat tocmai de către Florian Coldea și Dumitru Dumbravă și ulterior prezentat lui Cătălin Hideg spre a-l sprijini în justiție în problemele presante referitoare la afacerile sale, tocmai pentru că Trăilă avea influență asupra judecătorului Bunea. Jurnalistul Marius Ghilezan l-a întrebat pe Cătălin Hideg și despre afacerile sale cu Liviu Dragnea. Afaceristul a afirmat că i-a propus 3 proiecte lui Liviu Dragnea în 2019. Unul prevedea crearea unui Centru Național de Referință pentru Controlul Alimentelor, Agenția Națională de Protecție a Consumatorilor având un buget de peste 30 de milioane de euro cu care dorea să construiască un centru de referință național și 8 laboratoare mobile în vămi. Se purtau atunci discuții serioase despre implementarea unui control riguros asupra alimentelor care intrau în România. Cătălin Hideg era singurul care punea în mare dificultate niște corporații multinaționale care controlează desfacerea produselor alimentare în România, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost vânat de rețeaua lui Coldea. Un al doilea proiect propus lui Dragnea a fost crearea unui Institut de Strategie Națională pentru Bioterorism ce avea ca scop inclusiv protejarea României în fața războiului de tip biologic care ne amenință în noua realitate globală. Un al treilea proiect se referea la sistemul de impozitare al României.

Cătălin Hideg a mărturisit că pe tot parcursul timpului cât a fost în Camera preliminară și ulterior la for a fost singur în sală, fiind tratat într-o manieră cu totul și cu totul specială, la fel ca Alexander Adamescu. Judecătorul Bunea nu a permis nimănui să intre în sală, în afară de avocați, procurori, grefieri și inculpați. Aceasta este o dovadă în plus ce demonstrează că instanța era coruptă și infiltrată de Statul Paralel.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background