Hideg: Mă căsăpește Statul Paralel! Mihaela Neagu este interfața de bussines a rezerviștilor

Postat de pe 3 februarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Afaceristul Cătălin Hideg, cel despre care se spune că ar fi creierul primului mare tun din pandemie în România, a făcut dezvăluiri senzaționale în emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM. Afaceristul a rupt tăcerea după doi ani și i-a deconspirat pe toți cei care au făcut afaceri oneroase pe spatele statului român în pandemie.

Analistul Cozmin Gușă l-a confruntat direct pe afaceristul Cătălin Hideg în legătură cu afacerile sale cu măști din timpul pandemiei, afaceri ce sunt în prezent anchetate de organele abilitate. Cozmin Gușă a susținut că afaceristul a semnat un act de recunoaștere la DNA și că în baza unor negocieri cu procurorii a făcut și niște denunțuri.

Pus în fața acestor afirmații, Cătălin Hideg a declarat că nu a semnat niciun acord de recunoaștere în dosarul legat de afacerile cu măști și că nu a făcut niciun denunț, ci doar a indicat o singură persoană căreia i-a acordat un comision, fiind întrebat despre această tranzacție de către procurori. Era vorba despre un contract ce viza medii de cultură pentru transport viral. În ciuda suspiciunilor, Cătălin Hideg a afirmat că nu are nicio legătură cu Nelu Iordache, Ludovic Orban sau Victor Costache.

Cătălin Hideg a reclamat că, pentru contractul de aproximativ 50 de milioane de lei pe care l-a câștigat, i-a fost făcut un dosar de către concurentul său, nemulțumit de pierderea licitației. Este vorba despre firma Best Achiziții care a devenit celebră la scurt timp după acel incident. Best Achiziții este o firmă despre care s-a scris în presă că înainte de pandemie nu avea niciun fel de experiență, în 2019 având o cifră de afaceri de 29 de milioane de lei, urmând ca în 2020 să sară la 241 de milioane de lei.

Afaceristul Cătălin Hideg a vorbit despre cum concurenta sa, această doamnă Mihaela Neagu care era patroană la Best Achiziții și care a preluat ulterior și industria zahărului din România, aflându-se la cârma fabricii de zahăr de la Luduș, a făcut afaceri în pandemie de cca 100 de milioane de euro, neavând experiență prealabilă. „Am fost acuzat că eu aș fi prejudiciat această firmă, în condițiile în care eu am câștigat licitația cu aceste măști cu aproape 1,5 milioane de euro mai puțin decât prețul de plecare al licitației. Eu nu înțeleg cum se judecă lucrurile la noi în România”, a declarat omul de afaceri.

Afaceristul Cătălin Hideg a declarat că firma care l-a reclamat, Best Achiziții, prin persoana Mihaelei Neagu, este interfața de business a rezerviștilor. El consideră că pedepsele pe care le-a suferit de-a lungul ultimilor 2-3 ani au fost direct provocate de faptul că a intrat în coliziune cu interesele unei firme protejate de către Statul Paralel. Elementul surpriză este Victor Ponta. Se pare că Victor Ponta este cel care l-a reclamat public pe Cătălin Hideg și s-ar putea face legătura între el și Mihaela Neagu, pe filiera Turcia. Forța celor cu care se luptă afaceristul e extrem de mare. Astăzi a ajuns să fie refuzat de bănci, nici conturi personale nu mai poate deține pentru că s-a ocupat cineva ca afaceristul Cătălin Hideg să apară drept hoțul de serviciu al pandemiei.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background