Guvernul PSD-PNL începe să prindă contur

Postat de pe 24 noiembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În cadrul emisiunii ”Raport despre economie”, moderată de Petrișor Peiu, au fost discutate informații legate de noul guvern format.

Zilele acestea au fost desemnați miniștri, s-au făcut programările pentru audieri și pentru votul în plen. De asemenea, a început să apară programul de guvernare. Majoritatea măsurilor noi vin din partea PSD și vizează echilibrarea socială a țării. Totuși, nu găsim schimbări în măsurile economice, precum investițiile cu efect mare de multiplicare în economie. Zonele vizate sunt cea de transporturi sau energie.

Din zona de energie vine principalul blocaj al economie, adică prețurile foarte ridicate la resurse energetice, care par că vin cu plusuri la buget. Totuși, această măsură nu o să aibă rezultate, deoarece companiile nu vor putea crește salariile. Fiind lovite de aceste prețuri ridicate, se vor vedea nevoite să taie din cheltuieli și să facă profituri mai mici sau să intre chiar pe pierderi. În concluzie, aceste companii nu vor putea să susțină creșterea economică.

Emisiunea „Raport despre economie”, cu Petrișor Peiu, este difuzată pe frecvența 96,9 MHz, de luni până joi și poate fi găsită integral pe YouTube sau Facebook la Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background