Armata Română, între interesele externe și cele naționale. H. D. Hartmann, la GOLD FM

Postat de pe 24 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic american H. D. Hartmann a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Resetarea relațiilor geo-militare trebuie să fie prioritatea guvernării. Vasile Dîncu ar trebui să știe să lupte cu orgoliile imense ale generalilor de patru stele despre care nu se știe cum au ajuns acolo.”.

H. D. Hartmann se declară optimist cu privire la capacitățile intelectuale și strategice ale profesorului Vasile Dîncu, propunerea Partidului Social Democrat pentru Ministerul Apărării: „Sper ca acesta să aibă înțelepciunea și puterea intelectuală pentru a găsi soluții. Sper să reușească, prin reformele sale, să obțină autonomia decizională în raport cu interesele directe naționale”.

Analistul geo-popitic susține că armata română ar face parte dintr-un cerc vicios controlat de forțele externe: „Este total greșit! Interesele strategice militare ale României nu ar trebui să fie legate de Paris sau de Berlin. Acele măsuri, unde metrul de pământ românesc trebuie apărat, țin de bine-meritarea divină a războinicului român”.  

„Armata Română beneficiează de o foarte mare încredere a populației și ar trebui să-i servească intereselor aceseia” – a adăugat H. D. Hartmann. Un recent sondaj CURS arată că Armata Română se bucură de 65% din încrederea românilor, clasându-se pe primul loc în rândul răspunsurilor la întrebarea „Câtă încredere aveți în următoarele instituții?”.

sursă foto: antena3.ro

Sondajul a fost realizat în perioada 25-30 octombrie 2021, pe un număr de 1100 de respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste.

Clanul Rusia – Germania – S.U.A.

H. D. Hartmann declară existența unei înțelegeri secrete între Rusia, Germania și Statele Unite care ar controla strategico-militar zona de sud-est a Europei. „Acest clan nu este un produs democratic, iar Maia Sandu este exemplul perfect al acestei înțelegeri. Președintele Repunlicii Moldova nu a fost ales pe cale democratică, sunt jocuri de putere acolo”.  

„România se trezește în fața unor provocări uluitoare de inteligență a proiecției sale de securitate” – observă analistul politic. „La un moment dat ne trezim chiar cu un bombardier nuclear care face o simulare de pe teritoriu nostru. Vine Rusia apoi și ne trage la răspundere că am permis așa ceva chiar lângă Moscova”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM Româ


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background