Gușă: Dumnezeu, prin ancheta lui Alexa despre pedofilia patronului UNTOLD, ne scapă (temporar) de presiunea LGBT. UM-urile de presă s-au deconspirat!

Postat de pe 30 ianuarie 2024

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Autor: Cozmin Gușă

De ce L-am amestecat pe Dumnezeu în această explicație legată de scandalul dezvăluirilor despre pedofilia patronului Untold? Pentru că acest scandal pare picat din cer pentru noi, în sens pozitiv, într-o perioadă în care presiunile pentru implicarea LGBT-ului ca normalitate în viața publică românească, respectiv în programele electorale ale partidelor, aceste presiuni sunt fără precedent, iar ororile descrise în ancheta lui Liviu Alexa, ce au oripilat opinia publică și au lăsat perplexă populația, au ca efect direct generarea unei dezbateri ce va pune la colț LGBT-ismului, salvând în mod indirect și partide precum PSD, PNL, USR, aflate sub presiunea Bruxelles-ului de a milita oficial în această direcție.

Nu vă mai dau azi detaliile din ancheta jurnalistică. Le găsiți, din fericire, peste tot în presă, dar facem o radiografiere a reacțiilor oficiale și publice. În primul rând, salut reacția polițiștilor din Cluj, respectiv a Parchetului de pe lângă judecătorie, ce s-au autosesizat și vor cerceta cazul, caz ce are acum la bază și o plângere din partea tinerilor abuzați; în această noapte ei au fost audiați, însoțiți fiind de câte un avocat, și au depus o plângere penală împotriva lui Bogdan Buta. N-am cum să nu remarc, însă, diferența de tratament pentru fapte similare între patronul Untold Bogdan Buta, fiu de ofițer SRI, și Dan Diaconescu. Vă amintiți că fosta vedetă TV a fost arestată rapid și încarcerată, însă în cazul lui Buta nici vorbă despre așa ceva. De asemenea, vreau să-l remarc în acest context pe USR-istul Emanuel Ungureanu ca fiind singurul politician ce a avut reacție normală și promptă, el cerând ieri după-amiază autorităților arestarea lui Buta, pe bună dreptate, acesta reprezentând în mod evident un pericol public.

Apoi am remarcat o forță subterană, a Statului Paralel, bineînțeles, ce a acționat pentru blocarea mediatizării cazului, deși interesul public era uriaș. Doar după autosesizarea autorităților statului practic s-a desfundat conducta mediatizării. În mod flagrant, deconspirându-se, așa cum spuneam, exact entitățile media din categoria UM-urilor de presă, cei ce se autointitulează ca fiind puri și duri, sunt cei ce au refuzat mediatizarea, ba chiar unii, cum ar fi cei de la ziare.com, au încercat să decredibilizeze ancheta, încadrându-l pe Alexa la categoria „jurnaliști controversați”. De aici am priceput, însă, cu toții, prieteni, că ororile de la Untold, de la mesajele publice vulgare, la drogangeală, la sex în public, la alte orori, au beneficiat de protecția autorităților române. În contextul de ieri, au mai existat și jurnaliști din categoria ospătari, ce au acționat sub impulsul plăților primite de la Sacha Dragic, patronul Superbet și asociatul lui Bogdan Buta; din această categorie îmi miroase mie, sigur că n-am probe, că ar face parte inclusiv Dan Andronic, care a încercat să influențeze ieri și alți jurnaliști, unii dintre ei septuagenari, și a și reușit în ce-l privește pe unul.

Sacha Dragic, sârbul, puternicul patron de la Superbet, a acționat în acest fel, deoarece încearcă să-și salveze evenimentul Untold Dubai, ce va avea loc pe 15 februarie. Ca să pricepeți, noi ne exportăm ororile și în lumea musulmană, dar legat de acest eveniment și substraturile de acolo, precum și contribuția Statului Paralel de la noi, voi reveni în zilele următoare.

Avem, așadar, prieteni, vestea bună că implementarea LGBT-ismului a fost grav avariată prin ancheta lui Alexa, că mai există spirit de solidaritate în presă pentru păstrarea normalității în interesul cetățenilor, respectiv avem beneficiul că vor intra la cutie pentru o perioadă acoliții lui Bogdan Buta, pedofilul dovedit, anume vedetele publice și influencerii de joasă speță de care nu mai aveai loc și care îi cântau osanale pedofilului și evenimentului său. Clujul și alde Emil Boc plus mulți alții capătă, așadar, alura și statutul de tip Sodoma și Gomora, ceea ce este de nedorit, neplăcut, dar extrem de util în atare situație.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background