Ghilezan: PSD și PNL vor să ocupe spațiul public cu cearta lor mimată, dar vor eșua lamentabil!

Postat de pe 14 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a prezentat lupta mimată dintre PSD și PNL, care anume sunt actorii tocmiți, dar și consecințele.

George Simion a dat o mare lovitură de imagine prin cooptarea în partidul său a 5 personalități populare din spațiul public: omul de afaceri Mohammad Murad, antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, fostul ministru Ilan Laufer și cineascul Sorin Ilieşiu. PNL-ul și PSD-ul „și-au închis porțile” și se chinuie să ocupe locurile puse la bătaie prin rotația acelorași personaje politice. Oricum pare să nu existe interes pentru partidele tradiționale, majoritatea personalităților valoroase din România îndreptându-se spre AUR, un partid care are șanse reale să acceadă la vârful puterii, înviorând scena politică populată de aceleași și aceleași personaje învechite. Cu toate acestea, „AUR-ului îi lipsește ‘antrenorul’ care să-i calibreze pe jucători și nu știe să se apere”, consideră Marius Ghilezan.

Politicienii din PSD și PNL par să fi aranjat un joc politic în care mimează că se ceartă și se înjură pentru a acapara scena politică. S-a creat întâi un scandal între Rareș Bogdan și Mihai Tudose, încheiat cu punerea la pământ a liberalului ce s-a autoproclamat drept „cel mai tare polemist din România”. E limpede că strategii consultați de cele 2 partide sunt praf și îi sfătuiesc prost pe politruci. După alegerile europarlamentare, PNL-ul riscă să fie scos de la guvernare de către PD-iștii din partid. Până atunci, PSD-iștii și PNL-iștii își vor ocupa timpul cu certuri inutile și vor studia acțiunile AUR-ului.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background