Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie: Despre eclipsa totală de soare din 8 aprilie 2024

Postat de pe 4 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a vorbit despre fenomenul ce va avea loc pe data de 8 aprilie 2024, anume eclipsa totală de soare, și care vor fi efectele acestuia, comparându-l cu ultimele eclipse recente.

Georgiana Sâmbotin a atras atenția asupra faptului că eclipsele sunt produse și de mișcarea astrală a Nodului Nord și a Nodului Sud, care se pot suprapune, pe rând, peste alți aștri, formând aceste fenomene. Eclipsele sunt cele mai vizibile într-o anumită parte a lumii, ceea ce înseamnă că exact regiunile acelea vor fi afectate. În ultimii ani, eclipsele au fost vizibile în special din SUA, de unde și multitudinea de evenimente interesante care s-au petrecut acolo.

Eclipsa de pe 21 august 2017 a fost cea mai vizibilă în Hopkinsville, Kentucky. La 4 zile distanță, uraganul Harvey a lovit SUA și a cauzat daune în Houston, pagubele însumând peste 125 de miliarde de dolari. Pe harta eclipsei, care s-a produs pe Nodul Nord, apare Neptun retrograd în Casa a 4-a în Pești, ceea ce înseamnă că a fost prevestită o calamitate ce are legătură cu apa și ce va afecta teritorii vaste. Lilith în Capricorn în Casa Banilor a anunțat iminența unor costuri care apar peste noapte, lucru confirmat, pentru că uraganul Harvey este considerat cel mai costisitor dezastru natural din istoria SUA. Violența maximă a uraganului a fost generată de conjuncția cu Regulus, planeta „inimă a Leului”. Tot la scurt timp după eclipsă au avut loc multiple atacuri armate foarte violente în școli și biserici din SUA.

Eclipsa de soare de pe 14 decembrie 2020 a fost vizibilă în America de Sud, mai jos de Argentina. Eclipsa totală s-a format pe Nodul Sud și a coincis cu marea conjuncție între Jupiter și Saturn, care are loc odată la 20 de ani, ceea ce face ca eclipsa să-și reverse efectele asupra întregii lumi. În aceeași zi, SUA și Canada au început vaccinarea în masă cu vaccinul anti-Covid. Conjuncția Soare-Lună s-a produs la 23 de grade în Săgetător, pe steaua fixă Lesath, guvernată de zodia Scorpion. Steaua aceasta este poziționată fix în zona cozii Scorpionului și aduce pericol, disperare, imoralitate și rea voință, fiind asociată cu otrăvurile acide. Lesath se găsește în conjuncție apropiată cu Steaua Shaula, aceasta din urmă intrând tot sub influența zodiei Scorpion și indică iminența unor operații, accidente sau vătămări corporale grave. Eclipsa în Nodul Sud arată că trebuia să se realizeze o purificare de evenimentele negative ale trecutului și că era absolut necesar un sacrificiu în prezent.

Eclipsa de Soare de pe 8 aprilie 2024 va fi vizibilă în special în New Madrid, Missouri. Aceasta se va produce în zodia Berbec, nu va fi implicată nicio stea fixă și are loc pe Nodul Nord, ceea ce înseamnă că oferă șansa schimbării prezentului. Mercur va fi Retrograd în Berbec, ceea ce indică faptul că e posibil ca tot mai mulți oameni din lumea showbiz-ului să fie devoalați ca având legături cu pedofilia. Conjuncția Marte-Saturn prevestește posibile accidente care au legătură cu apa.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background