Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie: despre destinul României din punct de vedere astrologic

Postat de pe 30 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a dezvăluit, în pragul Zilei Naționale a României, care este karma și destinul țării din punct de vedere astrologic.

Din punct de vedere astrologic, harta astrală a României începe de pe data de 22 decembrie 1989, ora 15:30, pentru că atunci s-a declarat oficial că țara are un nou început, după căderea comunismului. În momentul în care se schimbă regimul, țara renaște, iar acest lucru este valabil pentru toate statele care au trecut printr-o schimbare de structură. În harta astrală a României apare o singură planetă retrogradă, ceea ce înseamnă că aceea este datoria poporului român. Jupiter este retrograd în Rac, în Casa a doua, ceea ce ne indică faptul că poporul român nu a știut să prețuiască ceea ce a avut din punct de vedere al resurselor și și-a vândut bogățiile pe un preț de nimic. Nimeni nu a militat activ pentru bunăstarea țării și pentru păstrarea resurselor, darămite pentru suveranitate. Mulți au plecat din țară, lăsându-i pe alții să-și însușească bogățiile noastre. Vom fi forțați să pierdem ce avem ca să învățăm o lecție.

Această conjuncție astrală ce apare în astrograma României indică lipsa de respect față de femei, problemă cu care încă se mai confruntă țara noastră la anumite niveluri și ar trebui rezolvată. Femeile trebuie să-și recunoască propria valoare și să nu se mai sacrifice în viața lor, iar bărbații trebuie să învețe să-și prețuiască mamele, soțiile. Prețuirea aceasta influențează și câștigurile țării.

Nodul Nord este în Vărsător, în Casa a zecea, ceea ce înseamnă că destinul țării noastre se va împlini în momentul în care România va avea o conducere atipică: un președinte foarte tânăr, un președinte independent sau o femeie, un cetățean străin. Pentru a se îndeplini destinul țării, va fi nevoie să sacrificăm granițele, susține Georgiana Sâmbotin. Nodul Sud în Leu indică tocmai această schimbare a granițelor, dar și faptul că, în astrograma României ce pornește de la data de 22 decembrie 1989, nu va funcționa niciodată monarhia. În momentul în care se va intra într-o nouă hartă astrală a țării, România se va fragmenta. Astrograma României avertizează asupra pericolului de fragmentare a țării.

Venus în Vărsător în Casa a noua arată faptul că poporul român are nevoie de libertate, dar că preferă străinătatea, datorită condițiilor de trai mai bune care îi întâmpină acolo. Românii au plecat în alte țări oferindu-și pe tavă toate atributele și talentele. Binele pe care l-am făcut pentru alții se va întoarce la noi. Totodată, vom fi protejați de divinitate, tocmai pentru că noi ne-am păstrat spiritualitatea și credința chiar și în cele mai grele vremuri.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background